Logo no.sciencebiweekly.com

Hvorfor er ikke Service Dog Svindel mot loven?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er ikke Service Dog Svindel mot loven?
Hvorfor er ikke Service Dog Svindel mot loven?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvorfor er ikke Service Dog Svindel mot loven?

Video: Hvorfor er ikke Service Dog Svindel mot loven?
Video: Pets Lost Or Abandoned During The War In Ukraine Find Shelter, New Homes 2024, April
Anonim

Bilder av: pasiphae / Bigstock

Falske servicehundsertifiseringer sprer seg og forårsaker problemer for ekte arbeidshunder. Men er det en måte å luke den virkelige fra falsk? Det viser seg at loven er nærmere å lukke inn på denne scammy trenden.

Det startet i New York. Dyreiere som var ute å handle, spiste eller gå på kino ville ikke forlate sine kjæledyr hjemme eller bundet utenfor virksomheter. Så de tenkte en løsning; de gikk på nettet og kjøpte falske servicekjoler vester for å passere deres pup som et arbeidende dyr. Når problemet ble rapportert i The New York Post, en kilde, en restauratør, til og med bragged at hans falske service hund teacup Yorkie hjalp ham med å plukke opp jenter i nattklubber.

Det som virket som et lite, isolert problem, vokste inn i et stort globalt problem. Den 1. juli trådte en lov i Florida i kraft for å beskytte funksjonshemmedes rettigheter og deres tjenestedyr. Loven retter seg mot det voksende problemet: Folk setter sine kjæledyr i en vesten og ringer dem til et tjenestedyr for å få dem til bedrifter som ikke tillater kjæledyr.

Relatert: September er National Service Dog Month

Alle kan kjøpe en veske og sertifiseringspapir på nettet for å passere en kjæledyrhund som en tjenestehund. Men servicehunder er ikke kjæledyr, og de bedragerne forårsaker store problemer for ekte servicehunder.

Utrente, falske servicehunder forstyrrer sanne arbeidshunder. Dårlige oppdragte hunder som bærer en servicevedyr vest sørger for oppfatningen av arbeidshunder for andre lånere. Irritert restaurant og butikkeiere sitter fast og prøver å overholde amerikanerne med funksjonshemmede Act (ADA) mens de føler at de ikke har noen tilbakekalling når dårlige oppførte hunder blir avvist som tjenestedyr. Noen bedriftseiere forsøkte å nekte tjenesten, noe som satte dem i en klebrig stilling fordi ADA forbyder diskriminering av funksjonshemmede.

Relatert: Servicehund Mr. Gibbs er en pust av frisk luft for en heldig liten jente

En rotete situasjon som gjør det vanskeligere for ekte servicehunder å gjøre jobbene sine.

Fordi ADA forbyder bedrifter å spørre om en persons spesifikke funksjonshemming, oppfordrer loven i Florida og Justisdepartementet bedriftseiere til å stille to spørsmål: For det første er hunden et tjenestedyr? For det andre, hva er det trent å gjøre?

Florida loven vil også hjelpe reelle servicehunder lag unngår diskriminering. Det unngår phonies, men det straffer også bedrifter som nekter å betjene funksjonshemmede med deres tjeneste dyr.

Advokatorganisasjoner oppfordrer Justisdepartementet til å knekke ned på bedriftshundens svindel. Du kan handle. Canine Companions for Independence lanserte en petisjon, løftet om å stoppe tjenesten hundesvikt. Skriv det i dag, og legg til et stopp for folk som prøver å jukse systemet.

Anbefalt: