Logo no.sciencebiweekly.com

Ungdomsforeldre bak Kinas eksploderende dyrebefolkningstendens

Innholdsfortegnelse:

Ungdomsforeldre bak Kinas eksploderende dyrebefolkningstendens
Ungdomsforeldre bak Kinas eksploderende dyrebefolkningstendens

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ungdomsforeldre bak Kinas eksploderende dyrebefolkningstendens

Video: Ungdomsforeldre bak Kinas eksploderende dyrebefolkningstendens
Video: EzyDog Trade Show Setup - 2012 Global Pet Expo 2024, April
Anonim

Bilder av: Fotokon / Bigstock

Det som engang var ulovlig (og fortsatt sett som borgerlig), ser Kina en økende trend i å eie kjæledyr. Og en fersk undersøkelse finner at tallene vil fortsette oppover i fremtiden.

Snakk om fasthet. Innså du at så lenge som på 1980-tallet var det å holde en kjæledyrhund i Kina ulovlig fordi de ble ansett som borgerlig og en moderne trussel? Ved 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet ble lovene løsnet, og antall personer som eier en petpok, begynte å vokse. Selv da regjeringen introduserte en hund per husstandsregjering noen år tilbake, var innbyggerne fast bestemt på å innlemme dyr inn i familieenheten, og nylige undersøkelser viser at det nå er så mange som 100 millioner kjæledyr registrert i Kina.

Relatert: Største kollektivt kjæledyr bryllup tar plass i Kina

Faktisk, ifølge Beijing-baserte Zhongjinqixin, en internasjonal informasjonskonsulent, forventes tallet å vokse med en årlig rente på 10 prosent i de kommende årene. Hei, kanskje en dag gjennomsnittet av ett kjæledyr for hver 13 innbyggere i Kina vil matche 1,3 kjæledyr per enkelt bosatt i USA - ja, Amerika har anslått 400 millioner registrerte kjæledyr!

Noen interessante statistikker trukket fra denne undersøkelsen inkluderer:

  • 62 prosent av kjæledyr eid av innbyggere i Kina er hunder
  • 19 prosent er katter
  • 6 prosent er skilpadder (alvorlig, det er en trend!) Etterfulgt av fugler, fisk og kaniner
  • Når det gjelder alder, er 92 prosent av de fleste kjæledyrseiere yngre enn 45. Så kanskje en demografisk ting som ser yngre kinesere innbefatter konseptet om kjæledyrs eierskap.

Mens Kinas inntekter fra pet kjæledyr er forventet å nå over 2,5 milliarder dollar i 2015 (sammenlignet med 60 milliarder dollar i USA), antar FNs statistikk at 2030 Kinas middelklasse - som anses mest mulig for å gi kjæledyr - vil være fire ganger så stor som Amerika. Tenk deg om de også løfter den ene kjæledyrregelen! Men tilbake til skilpadder … utover salat, hvor vil man bruke sin andel av $ 2,5 milliarder? Balls? Frisbees? Bånd? GPS krager? Bare sier det.

Anbefalt: