Logo no.sciencebiweekly.com

Tips for å holde Fiddler krabber i brackish tanken din

Innholdsfortegnelse:

Tips for å holde Fiddler krabber i brackish tanken din
Tips for å holde Fiddler krabber i brackish tanken din

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Tips for å holde Fiddler krabber i brackish tanken din

Video: Tips for å holde Fiddler krabber i brackish tanken din
Video: Top 10 Most Dangerous Foods In The World 2024, April
Anonim

Bilder av: Bernard DUPONT / Flickr

Fiddler krabber gjør et flott tillegg til en brackish tank. Lett å ta vare på og morsomt å se på, her er hva du trenger å vite om fiddler krabbe.

Det er nesten 100 forskjellige arter av fiddler krabbe, men ikke alle av dem anbefales som kjæledyr. Av de artene som vanligvis er tilgjengelige for akvariumbruk, kan den rødfedte fiddlerkrabbeen (Uca minax) er en av de mest populære og det gjør det vanligvis best i en brakk tank. Fortsett å lese for å lære mer om det grunnleggende for å holde fiddler krabber i bracketanken hjemme.

Hva trenger du å vite om Fiddler krabber?

Den røde feddekrabben er en ganske liten art, som ikke måler mer enn to inches over. Malene av arten har en stor klo og en annen mindre klo, mens kvinner har bare to jevnlige klør. Denne arten får navnet sitt fra det faktum at leddene i hver klo er røde, selv om krabbeens kropp generelt er brun eller grå i fargen med gråbrune eller olivengrønne gåben.

Relatert: Er du Feelin 'Crabby?

I naturen finnes rødfelte fiddlerkrabber typisk langs den østlige kysten av Nord-Amerika i brakvann i kystområder. Disse krabber grener inn i sanden, graver så dypt som to meter under overflaten. Selv om fiddler krabber er teknisk betraktet marine dyr, kan de overleve i kort tid i ferskvann, opptil tre uker.

Pleie og vedlikehold av Fiddler krabber

Hvis du vil at dine krabber skal trives hjemme, må du holde dem i et brakjønt miljø med lav saltholdighet - under disse forholdene kan de overleve i opptil 3 år. Det ideelle saltholdighetsnivået for en fiddler krabbe habitat er mellom 1.005 og 1.015 spesifikk tyngdekraften, og du kan oppnå dette ved å bruke høy kvalitet marine salt. Du må også huske at fiddler krabber er semi-terrestrial dyr - de trenger områder av både land og vann i tanken deres.

Sørg for at landområdene i fiddler krabbe tanken er laget av sand, slik at krabber kan grave inn i det som de ville i naturen. Du bør også gi noen planter og andre dekorative skjulested for dine krabber.

Relatert: Topp 5 uvirvelløse dyr å leie for ferskvann Opprydding Crew

I tillegg til å sørge for at fiddler krabbe tanken gir områder av både land og vann, må du også sørge for at temperaturen er riktig. Fiddler krabber foretrekker en temperatur mellom 75 ° F og 82 ° F, slik at du kanskje trenger å utstyre tanken med en varmepære.

Temperaturen på vannet i krabbebeholderen din spiller ingen rolle så mye - det er viktigere å opprettholde riktig tyngdekraften. Når det gjelder tankoppsett, utform tanken din med en haug med sand som skråner ned i vannet. Denne typen oppsett passer best til det naturlige habitatet for fiddlerkrabber. Du bør også sørge for at du har et tettsittende deksel på tanken din fordi fiddler krabber har muligheten til å flykte fra tanken.

Med hensyn til deres kosthold er fiddler krabber scavengers, så de vil spise en rekke forskjellige matvarer. Mens fiddler krabber vil mate på mikrober finner de sikting gjennom sanden, du trenger å gi dem et variert kosthold for å sikre at deres ernæringsmessige behov blir møtt.

Et ideelt kosthold for fiddler krabber vil inkludere alger wafers, frysetørket eller frosset (tint) ormer og reker, synkende pellets, og spesialisert krabbe mat. Noen krabber vil også spise blancherte grønnsaker som erter og courgetter samt rå eller kokte biter av fisk.

Hvis du vil prøve deg på noe litt forskjellig fra det tradisjonelle hjemmakvariet, bør du vurdere å sette opp en fiddler krabbe tank. Fiddler krabber er relativt lett å ta vare på, og de kan være underholdende - det er den perfekte kombinasjonen!

Anbefalt: