Logo no.sciencebiweekly.com

Topp 3 Marine Invertebrates for nybegynnere

Innholdsfortegnelse:

Topp 3 Marine Invertebrates for nybegynnere
Topp 3 Marine Invertebrates for nybegynnere

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Topp 3 Marine Invertebrates for nybegynnere

Video: Topp 3 Marine Invertebrates for nybegynnere
Video: MANTIS SHRIMP VS CRABS 2024, April
Anonim

Du blir kreativ med tanken din, og du tenker på å legge til ryggradene i blandingen. Hvis du er en nybegynner, begynn med disse marine inverterene.

Å legge til noen ryggdyr i saltvannstanken din, kan gi deg flere fordeler. For det første er marine hvirvelløse dyr veldig forskjellige fra fisk i utseendet deres, slik at de kan legge til et nytt nivå av intriger til tanken din. Videre fungere mange marine inverter som scavengers i tanken, og bidrar til å kontrollere alger og detritusakkumulering.

Hva er de beste Marine Inverts for nybegynnere?

Det finnes mange forskjellige typer og arter av ryggdyr som kan brukes i en marine tank, men ikke alle er lett å ta vare på. De beste marine inverts for nybegynnere er de som kan assimilere til dine eksisterende tankparametere og de som vil komme sammen med saltvannsfisk. Tre av de beste marine virvelløse dyrene for nybegynnere inkluderer humle snegler, eremitkrabber og sjøstjerner.

Humle Snegle: Det er mange forskjellige slags marine snegler, men humlebenslen er blant de enkleste artene å beholde. Disse sneglene er oppkalt etter deres gule og blanke bandemønster, og de forblir ganske små og vokser til bare ½ tommer lang. Humle sneglene spiser på detritus og dekomponerer organisk materiale, så vel som sandboende ormer og andre skadedyr.

Relatert: Er du Feelin 'Crabby?

  • Hermit krabber: Hermit krabber gjør gode tillegg til saltvann opprydding mannskap fordi de foder på alger, decaying organisk materiale, og andre detritus som holder det fra å samle seg i tanken substrat. Noen av de enkleste eremittkreftene å beholde inkluderer elektriske blå eremittkrabber, dvergssebra-eremitkrabber og scarletrev-eremittkrabber.
  • Star Fish: Ikke bare gjør Star Fish (sjøstjerner) et unikt tillegg til saltvannstanken, men de kan også mate på detritus og uneaten fiskemat. Det finnes mange typer sjøstjerner, men noen av de enkleste å holde inkluderer sand siktende sjøstjerne og slangen sjøstjerne. En ting å huske på med sjøstjerner er at de kan vokse store - mange arter vokser over 12 tommer.

Tips for å holde freden i en marintank

Mens mange marine virvelløse dyr er ganske enkle å holde, er det noen spesielle hensyn du må gjøre før du legger til en til tanken din. Det første du må innse, er at mens mange marine virvelløse dyr ikke har strenge krav til tankparametere, krever de at parametrene forblir stabile. Eventuelle plutselige endringer i vanntemperatur eller -kvalitet kan være farlige eller til og med dødelige for marine hvirvelløse dyr.

Relatert: Topp 5 uvirvelløse dyr å leie for ferskvann Opprydding Crew

Du må også vurdere ryggradene når det gjelder å dekorere tanken din. Mange hvirvelløse dyr er filtermatere, så du må bruke sand i stedet for grusstoff, slik at de kan sile gjennom den. Du bør også vurdere om noen av de virvelløse dyrene du velger, er nattlige for å avgjøre om de trenger å ha gjemmesteder tilgjengelig.

Ved å legge til marine hvirvelløse dyr i saltvannakvariet kan du legge til noe intriger til tanken din samtidig som du reduserer vedlikeholdskravene dine. Bare vær sikker på at uansett omvendt du velger, er det tilpassbart til de eksisterende forholdene i tanken din, og sørg for at ingen av dine nåværende tank innbyggere vil byttes på hvirvelløse dyr.

Anbefalt: