Logo no.sciencebiweekly.com

Beste kyllingaser for nybegynnere

Beste kyllingaser for nybegynnere
Beste kyllingaser for nybegynnere

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Beste kyllingaser for nybegynnere

Video: Beste kyllingaser for nybegynnere
Video: 10 СУМАСШЕДШИХ БИТВ ЖИВОТНЫХ Снятых На Камеру 2024, Kan
Anonim

Hvem sier at du trenger en stor gård for å heve kyllinger? Flere og flere dyreelskere (og eggelskere) holder kyllinger rett i deres bakgårder. Før du tar med deg noen feathery venner, er du sikker på at du er klar for ansvar og forpliktelse til å holde kyllinger, og sørg for at du har nok tid og ressurser til å ta vare på dem på riktig måte. Du bør også bekrefte at det er lovlig å holde kyllinger i ditt område - mange byer har restriksjoner på barnyard dyr. OK, med det ute av veien, les videre for våre anbefalinger for de beste kyllingrasene for nybegynnere.

Image
Image

Rhode Island Reds

Rhode Island Reds er noen av de mest populære bakgårdshyllene rundt, og med god grunn. Disse kyllingene er store eggprodusenter, og det er relativt enkelt å ta vare på dem. De er sterke fugler som ikke krever massevis av plass (det vil si de er flotte for bakgårder!), Og høner av denne rasen er meget vennlige.

Buff Orpingtons

Buff Orpingtons gjør gode kjæledyr på grunn av deres super vennlige natur - de vil selv sitte i fanget ditt for oppmerksomhet. De er kjent for å legge en anstendig mengde egg, men ikke helt så mange som noen andre raser. I tillegg til deres vennlige oppførsel er Buff Orpingtons veldig hardt og gjør det bra i kaldt vær, noe som gjør dem til et godt valg for enhver nybegynner kyllingeier.

Livorno

Hvis du ønsker å heve kyllinger for egg, og du egentlig ikke ser etter et kjæledyr, kan du vurdere en leghorn. Disse kyllingene legger stor mengde egg og gjør det bra i varmere vær. Når det er sagt, kan de være nervøse fugler, og de er ikke kjent for å være veldig vennlige eller tamme. Og hvis du bor i et område med kaldt vær, må du beskytte deres nebber og kammer i vintermånedene.

Plymouth Rocks

Plymouth Rocks har mye å gjøre for seg selv: de er vennlige, hardy og aktive og produserer mange egg. De er også kjent for sine karakteristiske svarte og hvite fjær, og gjør det bra i kaldt vær. Alt i alt, Plymouth Rocks er en god passform for første gang kylling eiere. silkies Hvis du vil heve kyllinger som kjæledyr, er Silkies et godt valg. Dette er noen seriøst søte kyllinger, kjent for deres puffy, fjærete utseende. De er også veldig tamme og vennlige, og de gjør gode mødre hvis du bestemmer deg for å lukte fruktbare egg eller ta vare på baby kyllinger. Silkier trenger ekstra forsiktighet i kaldt vær, men deres søte sjarm gjør det mer enn verdt det.

Endelige tips

Det er best å holde fast ved en av disse mer vanlige raser som nybegynner. Mer uvanlige raser kan være vanskelig å ta vare på - og kostbare. Husk også at kyllinger er sosiale dyr, så du må ha minst to for at fuglene skal være tilfreds. Når du har plukket en rase, vær forsiktig og gjør din forskning før du blander dem med en annen rase - det kan oppstå problemer og de to rase kan til og med angripe hverandre. Lykke til på bakgårdsoppdrettsopplevelsen!

Anbefalt: