Logo no.sciencebiweekly.com

Trump administrasjon tillater valpmøllebransjer å bli holdt privat

Innholdsfortegnelse:

Trump administrasjon tillater valpmøllebransjer å bli holdt privat
Trump administrasjon tillater valpmøllebransjer å bli holdt privat

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Trump administrasjon tillater valpmøllebransjer å bli holdt privat

Video: Trump administrasjon tillater valpmøllebransjer å bli holdt privat
Video: SAN FERNANDO Trinidad and Tobago Caribbean Walk Through covering major Streets by JBManCave.com 2024, April
Anonim

Bilder av: SOMMAI / shutterstock

Lovgivere i Florida ser på lovgivning om salg av valper fra USDA-lisensierte oppdrettere, og dyreforfattere frykter at Trump-administrasjonen igjen kunne gi uansvarlige oppdrettere rom til å gjøre hva de vil uten ansvar.

I fjor fortalte vi deg om USAs Department of Agriculture å skru opp informasjon om dyreoppdrettere - dårlig eller godt i navnet "beskyttelse av personvern" innen en måned fra da - ny president Trump tok kontor. Offentlig informasjon om valpenfabrikker ble skrubbet fra USDA-nettsiden, den hadde tidligere vært tilgjengelig før han tok på kontoret. Det som virkelig ble oversatt til, var valpemøller og uansvarlige oppdrettere i det vesentlige beskyttet mot noen som visste om deres dårlige vaner, og forlot dyr i fare for uansvarlig avl.

Faktisk spurte Tampa Bay Times USDA for å gi inspeksjonsrapporter fra 15 valpoppdrettere i Tampa-området, og hva de mottok var i utgangspunktet 54 sider med redigerte data som ga absolutt ingen informasjon om bruken av noen av oppdretterne. Enhver av de femten kunne være fryktelige valpemøller, og ingen ville vite, da byrået sa å gi noen opplysninger om personell og medisinske filer ville være en "uberettiget innrømmelse av personvernet."

Relatert: USDA Flytter Animal Welfare Records; Gnist Bekymring Om Sekretær Nominee

Nå, lovgivere i Florida er ute etter å trekke inn lokale ordinanser som stopper salget av hunder fra USDA-lisensierte oppdrettere, ordinanser som opprinnelig ble satt på plass for å blokkere valpemøller fra å ha butikker i håp om å få en skade på fortjenesten til valpemøller.

John Goodwin er seniorleder for Humane Society of United States Stop Puppy Mills-kampanjen, og han sier at en USDA-lisens for hundeavl er som en kjørelisens. Med informasjonen om bruddopptakene av valpemøller som ikke lenger er tilgjengelige, kan valpemøller fortsette å holde på sine lisenser, og ingen har noen måte å vite hva de gjør, eller hvilke forferdelige forhold hundene lever i.

Relatert: Historisk Bill Banning Puppy Mill Pet Store Salg i hendene på California Governor

Hvis Florida-lovgiveren bestemmer seg for å følge gjennom på endringen som representant Halsey Beshears introduserte som ville blokkere valpmølleordinanser, sier Goodwin at hundekjøpere ikke vil ane hva betingelsene stedene som oppdrog valpene var i.

Og uansvarlige oppdrettere har i hovedsak ingen ansvar eller grunn til å øve sikker avl. Hvis du er i favør av den nye lovgivningen i Florida, la din montør vite ved å sende en e-post eller ringe til kontorer!

Anbefalt: