Logo no.sciencebiweekly.com

Homeless Man finner nytt hjem for ham og hans hund

Innholdsfortegnelse:

Homeless Man finner nytt hjem for ham og hans hund
Homeless Man finner nytt hjem for ham og hans hund

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Homeless Man finner nytt hjem for ham og hans hund

Video: Homeless Man finner nytt hjem for ham og hans hund
Video: FDA Warning: Dog Food Linked To Heart Disease 2024, April
Anonim

Bilder av: Front Street Animal Shelter

En hjemløs mann som ønsket å finne hunden et godt hjem fordi han ikke kunne ta ham til et hus med ham, har nå funnet et nytt hjem for dem begge.

Du har sikkert sett videoen, en familie mann med utdanning og en karriere fant seg hjemløs og han fortalte at det kunne skje med noen. I videoen kvalt Robert til tider fordi han ønsket å finne et hjem for sin kjære adoptive hund Meaty.

Relatert: Shelter Spotlight: Husdyr av de hjemløse

Front Street Animal Shelter publiserte videoen fra Sacramento, California-borger, i håp om at de kunne finne hjelp til Meaty, som ikke kunne gå med Robert inn i hjemløse lyskilder. Robert ville ikke drømme om å ta Meaty til et ly, og hadde til og med sovet i sin bil med Meaty på brystet for å holde dem varme mens Robert skjønte ut hva han skulle gjøre.

Da han gjorde den hjerteskjærende beslutningen om å se etter et nytt hjem for Meaty, kalte han en stor elsker og håpet at noen bare ville ønske å fremme ham til han kunne finne passende boliger for familien sin, berørte han hjertet av Front Street. Gina Knepp.

Knepp var så beveget, hun betalte for et hundevennlig hotellopphold for familien, slik at de kunne jobbe med en langsiktig løsning. Videoen Robert laget gikk viral, og på grunn av samfunnets utmattelse av støtte fant Robert et utleie hjem for sin familie.

Skyrocketing boligkostnadene i området satte mange på ventelisten for rimelige boliger, med nesten 43.000 personer i håp om å sikre en av 7.000 plasser for et kupong med Sacramento Housing and Redevelopment Agencys boligvalgskupongprogram.

Få hjemløse lyster godtar kjæledyr, så det er et overveldende behov for bedre boliger for både mennesker og kjæledyr. Knepp sa at hun hovedsakelig ønsker å nå ut til samfunnet i håp om at folk vil åpne sine hjem og hjerter for å fremme kjæledyr hvis mennesker overgår til faste boliger og sier at behovet for å hjelpe både mennesker og kjæledyr i nød er stort og kritisk.

Relatert: Homeless Veteran og hans hund rammet mens sykling for bevissthet

For hans del er Robert bare ekstatisk å ha et sted å ringe hjem til ham og til Meaty, og ønsker å komme på føttene slik at han også kan betale det fremover.

Anbefalt: