Logo no.sciencebiweekly.com

New Alabama Law holder hundenes ansvarlig for kjæledyrs handlinger

Innholdsfortegnelse:

New Alabama Law holder hundenes ansvarlig for kjæledyrs handlinger
New Alabama Law holder hundenes ansvarlig for kjæledyrs handlinger

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: New Alabama Law holder hundenes ansvarlig for kjæledyrs handlinger

Video: New Alabama Law holder hundenes ansvarlig for kjæledyrs handlinger
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Bilder av: lyspute / shutterstock

En ny lov i Alabama betyr at eiere av hunder som alvorlig skader eller dreper en person, vil nå bli utsatt for forbrytelser.

Alabama Governor Kay Ivey signerte en lov som heter Emily's Law i lov, og sørget for at eiere av hunder som alvorlig skader eller dreper mennesker vil bli holdt ansvarlige for deres hunds handlinger. Loven ble kalt til minne om Emily Colvin, en kvinne som ble drept av hunder utenfor hennes hjem i Jackson County, Alabama i desember i desember.

I november, bare en uke tidligere, angrep hundene Tracey Patterson Cornelius i Guntersville, Alabama, og Emily's familie dro til statshuset for å skaffe seg støtte til lovendringen.

Relatert: Topp 10 urimelig forbudte hunderaser

Senator Steve Livingston og representanter Nathaniel Ledbetter og Tommy Hanes sponset regningen, med Livingston som sier at albamanere må holdes ansvarlige når dyrene alvorlig skader eller dreper en annen person.

Loven tillater en prosess for folk å sende inn deres bekymring for at en hund er farlig som vil da be om en etterforskning ved lovhåndhevelse og / eller dyrkontroll. Hvis hunden er funnet å være farlig, vil hunden bli fjernet, og hvis en domstol anser hunden farlig eller har alvorlig skadet eller drept en person, blir hunden lagt ned.

Hvis retten skal avgjøre at en hund er farlig, i mangel av skade eller død av en annen, kan hunden fortsatt bestilles euthanized, men kan også returneres til sin eier med strenge retningslinjer for retur.

I situasjonen at en hund som er blitt erklært farlig, men som aldri hadde drept eller alvorlig skadet, gjør det mulig, kan hundens eier stå overfor to til tjue år i fengsel, straffen for en klasse B-felony.

Under lovenes eierne som er klar over at hundene deres kan være farlige, men ikke tidligere erklæres farlige, er ansvarlig hvis hunden deres dreper eller alvorlig skadet noen. Disse eiere kan bli belastet med en klassekriminalitet, som kan resultere i en til ti års fengsel.

Relatert: Missouri Legislator foreslår å eliminere radspesifikke forbud over hele staten

Loven er ikke rasespesifikk, og dikterer også at eiere av hunder som forårsaker skader som ikke er så alvorlige for mennesker, fortsatt kan bli belastet med misdemeanors.

Vi applauderer Alabama for å jobbe for å sikre at hundenes eiere opprettholder ansvaret for deres kjæledyrs handlinger, selv om vi håper at loven ikke blir misbrukt. Hundene blir så ofte anklaget for å være "farlige" rett og slett på grunn av raseutseende, og vi håper at denne loven vil oppfordre kjæledyrseiere til å heve sine hunder ansvarlig, mens de ikke fører til unødig rasediskriminering.

Anbefalt: