Logo no.sciencebiweekly.com

Amerikanske senatorer innfører lovgivning for å beskytte kjæledyr i luften

Innholdsfortegnelse:

Amerikanske senatorer innfører lovgivning for å beskytte kjæledyr i luften
Amerikanske senatorer innfører lovgivning for å beskytte kjæledyr i luften

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Amerikanske senatorer innfører lovgivning for å beskytte kjæledyr i luften

Video: Amerikanske senatorer innfører lovgivning for å beskytte kjæledyr i luften
Video: Two Guys, One Car, and a Cross Country Journey 2024, April
Anonim

Bilder av: Javier Brosch / Shutterstock

Politiske endringer for flyselskapene om transport av kjæledyr har blitt foreslått av to amerikanske senatorer etter den tragiske døden til en valp på United Airlines tidligere denne uken.

Mens United Airlines fortsetter å hevde at flyveselskapet ikke hørte eller forstod eieren av en 10 uker gammel fransk bulldogvalp som døde etter å ha blitt tvunget i overhyllervinduet på et fly fra Houston til New York, virker det som at noen amerikanske representanter mener at det bør være sterkere lovgivning som beskytter kjæledyr som reiser i luften.

Hundens eier og annet vitne tviler påstanden om at det var en misforståelse, og sa at det var åpenbart at det var en hund i overhead-rommet da valpen barket for en stund en gang plassert inne. Ifølge dem var det ingen måte at ledsageren kunne være uvitende om hunden.

Relatert: Hunden dør etter at United Flight Attendant insisterer på at det blir oppbevart i overheadboks

Som et resultat hevder United at fra dette punkt fremover vil passasjerer som tar bagasje ombord som inneholder kjæledyr, ha lyse fargetasker for å hjelpe sysselsatte med å identifisere kjæledyr om bord.

Senatorene John Kennedy og Catherine Cortez Masto mener at det er flere som må gjøres, og arkivert lovgivningen kalt Velkommen til vår Furry Friends Act som lovlig vil stoppe flyselskapene fra å sette dyr i overhyttene. Cortez Masto sa at menneskelig forsømmelse og uforsiktighet har resultert i død av for mange dyr og det må stoppes.

Den menneskelige samfunnet i USA støtter regningen og sier at kjæledyr alltid skal behandles med vennlighet og respekt, som familiemedlemmer. I 2017 døde 24 dyr mens 15 andre ble skadet, og en gikk tapt på kommersielle fly, og ifølge data fra Department of Transportation oppsto de fleste av hendelsene på United Airlines.

Relatert: United Airlines Flubs Again; Feil sender familiehunde til Japan

I mellomtiden jobber United overtid for å gjøre skadekontroll, men forferdelig feil etter en forferdelig feil har tydeligvis drevet mange potensielle kunder til å sprenge dem på sosiale medier, og en unnskyldning og lyse merker på hundebærere kommer ikke til å løse dette.

Anbefalt: