Logo no.sciencebiweekly.com

Juster din holdning om fordelene ved hunden kiropraktisk omsorg

Innholdsfortegnelse:

Juster din holdning om fordelene ved hunden kiropraktisk omsorg
Juster din holdning om fordelene ved hunden kiropraktisk omsorg

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Juster din holdning om fordelene ved hunden kiropraktisk omsorg

Video: Juster din holdning om fordelene ved hunden kiropraktisk omsorg
Video: Lipoma in Dogs: Fine Needle Aspiration by a Veterinarian 2024, April
Anonim

Bilder av: NorCalGSPrescue / Flickr.com

Hvordan en justering til hundens rygg kan bidra til å helbrede en rekke problemer

Når du opplever ryggsmerter, kan du besøke kiropraktoren din for å få problemet korrigert. Hvis hunden din har lignende problemer, kan det ikke engang oppstå at du tar ham til kiropraktoren. Faktisk har du kanskje ikke engang vært klar over at hundekiropraktorer eksisterer. Fakta om saken er at kiropraktisk behandling av hunder kan være gunstig for et bredt spekter av problemer - det kan til og med bidra til å forhindre felles degenerasjon. I denne artikkelen vil du lære det grunnleggende om hva kiropraktisk behandling er, og hvilke problemer det kan hjelpe med å løse for kjæledyret ditt.

Betingelser som kan kreve hunden kiropraktisk omsorg

Kiropraktisk omsorg kan være gunstig for en rekke problemer hos hunder - spesielt ryggproblemer. Hvis du aldri har tatt hunden din til en kiropraktor, kan du ikke engang være oppmerksom på at et problem eksisterer. Noen vanlige indikasjoner på ryggproblemer hos hunder inkluderer:

  • Svake forben med eller uten smerte
  • Yelping etter plutselig bevegelse
  • Muskel spasmer i ryggen
  • Hunched tilbake
  • Smerter i hofter eller bakben, ingen leddgikt
  • Trouble står opp eller legger seg ned
  • Manglende evne eller uvilje til å hoppe

I mange tilfeller er spinalproblemer resultatet av vertebrale lesjoner kalt subluxasjoner. I hovedsak, når beinene i ryggraden er ute av posisjon i forhold til hverandre, skaper det forstyrrelser i måten din hund beveger seg på - dette kalles subluxation. Subluxasjon hos hunder kan variere i sværhet fra mild til alvorlig, og det kan føre til en rekke andre problemer, inkludert stivhet, lameness, muskelatrofi og til og med lammelse. Å ta hunden din til en kiropraktor er den beste måten å diagnostisere og behandle hundens ryggproblemer før de blir verre.

Hvordan en kiropraktor kan hjelpe

Kiropraktisk omsorg, for både hunder og mennesker, involverer spinal manipulering for å justere ryggvirvlene, slik at leddene og musklene beveger seg skikkelig. Når du tar hunden din til kiropraktoren, vil han trolig ta en historie med kjæledyret ditt, samt et sett med foreløpige røntgenbilder hvis hunden din ikke har tatt noen nylig. Kiropraktoren vil da utføre en vurdering av hundens gang og bevegelse for å finne frem til problemet han opplever. Endelig vil kiropraktoren utføre justeringer etter behov for å gjenopprette den normale posisjonen til vertebral kolonnen.

Selv om prosessen med vertebral justering eller justering kan virke skummelt, er det lite sannsynlig å skade kjæledyret ditt når det utføres riktig. I tillegg til å korrigere justeringsproblemer kan kiropraktisk omsorg for hunder bidra til å forebygge og behandle felles degenerasjon, for å redusere urininkontinens og for å forhindre kompensasjonsskader etter en stor skade. Noen andre forhold som kan behandles eller forbedres gjennom kiropraktisk omsorg inkluderer:

  • Hale skader
  • Nakke og ryggsmerter
  • Muskelspasmer
  • Nerveproblemer
  • Vanskeligheter å tygge / svelge
  • Interne organforstyrrelser
  • Postkirurgisk helbredelse

Finne / velg en hundekirropraktor

Hvis du er nysgjerrig på å se om en kiropraktor kan hjelpe hunden din, finn en i ditt område og ta hunden din inn for en konsultasjon. Når du utfører søket, sørg for å finne en utøver som er lisensiert for kjæledyr, fordi en avansert grad av kunnskap om dyranatomi er nødvendig. Kiropraktorer lisensiert for menneskelig praksis kan bli sertifisert for dyr praksis, men bare etter å ha mottatt spesiell trening. For å finne en hund kiropraktor i ditt område, ta kontakt med American Veterinary Chiropractor Association eller College of Animal Chiropractic.

Mange enkle problemer, inkludert ryggsmerter, nakkesmerter og langsom helbredelse etter skade kan løses med et enkelt besøk til kiropraktoren. Hvis du vil sikre at hunden din gjenoppretter fra disse problemene, og hvis du vil beskytte ham mot felles degenerasjon, bør du vurdere å ta en hund kiropraktor.

Anbefalt: