Logo no.sciencebiweekly.com

Canine Cannabis: Medisinsk marijuana for hunder

Innholdsfortegnelse:

Canine Cannabis: Medisinsk marijuana for hunder
Canine Cannabis: Medisinsk marijuana for hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Canine Cannabis: Medisinsk marijuana for hunder

Video: Canine Cannabis: Medisinsk marijuana for hunder
Video: Musikk Hunder og valper sover - søvn Effect 2024, April
Anonim

Bilder av: mythja / Bigstock

Populariteten av å bruke medisinsk marihuana er å krysse over i kjæledyrets verden. Behandlinger og kosttilskudd har vist seg å være en livredder for mange hunder - slik fungerer det.

Nye lover har nylig legalisert salget og bruken av medisinsk marihuana i visse stater (og i Canada vil provinsen Ontario legalisere det i 2017), men folk har brukt cannabis i mange år. Medisinsk marihuana er en effektiv behandling for en rekke forhold, inkludert glaukom, tap av appetitt, kvalme og smerte. Det har også blitt brukt som et middel til å lindre bivirkningene av kreftbehandlinger. I de senere årene har imidlertid kjæledyrseierne begynt å lure på fordelene med cannabis for sine hundekamre.

Hva er Canine Cannabis?

Mer kjent som marihuana, kommer dette stoffet fra Cannabis sativa-anlegget. Denne planten har blitt brukt til medisinske formål i tusenvis av år, og den aktive ingrediensen er en type biologisk forbindelse kalt cannabinoider. Disse forbindelsene har vist seg å gi en rekke fordeler, inkludert appetittstimulering, smertelindring, redusert betennelse, lindring av kvalme og til og med stemningsfremmende effekter. Hovedforbindelsen som er ansvarlig for disse effektene, kalles cannabidiol, eller CBD, en ikke-psykoaktiv forbindelse som ikke produserer høy, men gir visse fordeler.

Relatert: Medisinsk marijuana kan snart være tilgjengelig for kjæledyr i Nevada

Suksesshistorier for Canine Cannabis

Mange dyreeiere med aldring og svimlende kjæledyr har vendt seg til medisinsk marihuana. Et eksempel er Miles, en 12 år gammel svart Labrador Retriever-blanding som hadde utviklet en rekke helseproblemer i sin alderdom. Miles veterinær diagnostiserte ham med en milt tumor og anslått at han hadde omtrent to måneder å leve. Veterinæren ga Miles 'eier, Denise, et resept for Tramadol for å hjelpe med smerten, men medisinen slo hunden helt ut.

Denise ville ikke se Miles tilbringe de siste månedene av sitt liv som sov eller i smerte, så hun fulgte råd fra en venn som foreslo en glycerin tinktur av marihuana. Denne typen tinktur selges ofte i lisensierte medisinske marihuana-dispensarer i hele Los Angeles-området, så det var lett for Denise å komme forbi. Innen 60 minutter etter den første behandlingen ble Miles opptatt og han viste interesse for mat. I løpet av de neste ukene begynte Miles å vise et antall av hans gamle kvaliteter, bli mer aktiv og energisk enn han hadde vært i måneder. Denise hadde sin gamle venn tilbake og medisinsk marihuana var den behandlingen som gjorde det mulig.

Relatert: Hamp er Hip på Global Pet Expo 2016

Canine Cannabis Behandler for hunder

Det finnes en rekke forskjellige måter som medisinsk marihuana kan administreres, men alternativene er litt mer begrenset til hunder enn de er for mennesker. En av de nyeste metodene er hundeservietter laced med cannabidiol (CBD). Disse behandler er laget med den kraftige, ikke-psykoaktive forbindelsen som gjør cannabis så effektiv behandling av appetitt og smerteproblemer (med planter som inneholder lite thc). De får ikke hunden høy, de gir bare lindring fra symptomer som gjør at hunden kan gjenoppta normal aktivitet. Mange kjæledyr foreldre finner at etter å ha administrert godbiter, viser hun hunden en betydelig endring nesten umiddelbart.

Dessverre er disse canine-cannabisbehandlingene ikke tilgjengelige for alle, og USDA knekker ned på de som produserer og selger dem, og citerer at de er et "uautorisert nytt dyrs legemiddel [som] bryter forbud mot næringsmiddel, narkotika og kosmetikk." Selv i de landene der medisinsk marihuana har blitt legitimert, er ikke veterinærer tillatt å foreskrive cannabis som behandling for kjæledyr. FDA foreslår at nedbrytingen er relatert til det faktum at det ikke er nok forskning om bruk av cannabis til kjæledyr, men mange som har brukt behandlinger for sine egne kjæledyr, avviser en slik uttalelse.

Selv om canine cannabis ikke er tilgjengelig for alle som kan dra nytte av det, er det håp om at det en dag vil bli. Med tid og forskning kan FDA til slutt godkjenne bruken av CBD som en medisinsk behandling for hunder, og den kan bli tilgjengelig i det vanlige.

Anbefalt: