Logo no.sciencebiweekly.com

Pet Eiere Slå Til Medisinsk Marijuana å behandle sine kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Pet Eiere Slå Til Medisinsk Marijuana å behandle sine kjæledyr
Pet Eiere Slå Til Medisinsk Marijuana å behandle sine kjæledyr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Pet Eiere Slå Til Medisinsk Marijuana å behandle sine kjæledyr

Video: Pet Eiere Slå Til Medisinsk Marijuana å behandle sine kjæledyr
Video: ЗАКЛЮЧЕНИЕ - Серия 1 / Детектив (ПРЕМЬЕРА 2022) 2024, April
Anonim

Bilder av: Manoela Padilha / flickr

Flere amerikanske stater legaliserer medisinsk marijuana, og flere kjæledyrseiere behandler nå sine kjæledyr med cannabisbaserte medisiner som en kilde til lettelse fra symptomer.

Medisinsk marihuana er lovlig i 28 stater, men er fortsatt ulovlig under amerikansk føderal lov. Som flere mennesker vender seg til marijuana-baserte behandlinger for sine egne forhold, finner noen at deres kjæledyr også opplever lindring når de behandles også. Pet eiere bruker cannabis-baserte ekstrakter, salver og godbiter for problemer som spenner fra angst og leddgikt til kreft.

Relatert: The National Canine Cancer Foundation: Dedicated til å finne en kur

Fordi bruken av cannabisbaserte produkter er ulovlig under føderal lov, har det vært lite forskning gjort med hensyn til potensialet for hjelp hos mennesker eller dyr. På grunn av dette vet veterinærene at det ikke er nok vitenskap for å bevise at cannabis er trygt, eller til og med effektivt i behandlingen av dyr, og de kan ikke anbefale eller foreskrive det som en behandling.

Ken Pawlowski er president for California Veterinary Medical Association og sier at veterinærhender er bundet når det gjelder spørsmål og forespørsler de får fra klienter som spør om det for sine kjæledyr. De har bare ikke svarene for dem. Selv veterinærer i California, som Dr. Karl Jandrey, som også underviser ved University of California, sier at han anbefaler klienter som insisterer på bruk av cannabisbehandlinger for å gjøre det, og vet at det er risiko og mulig utgift involvert. Selv om marijuana er lovlig for både medisinsk og fritidsbruk i California, er veterinærer juridisk begrenset fra å foreskrive eller til og med anbefale cannabis, og kunne miste sine lisenser hvis de gjorde det.

Likevel, selv med liten vitenskap som støtter effekten av cannabisbehandlinger i kjæledyr, bruker mange eiere fortsatt dem alene, og takknemlig for alternativene. De fleste produktene de bruker, men ikke regulert, har cannabidiol, eller CBD, som finnes i cannabis, men får ikke kjæledyr eller mennesker. Tetrahydrocannabinol, eller THC, er forbindelsen i cannabis som er kjent for sin psykoaktive effekter, og det er ikke noe i disse produktene.

Relatert: Canine Cannabis: Medisinsk marijuana for hunder

Det har vært en slik suksess blant dyreeiere i bruken som nå produserer og markedsfører cannabisprodukter spesielt for kjæledyr, selv om produktets faktiske lovlighet er tvilsom. Et slikt selskap er TreatWell Health, som er basert på San Francisco. TreatWell selger cannabis-tinkturer som kan legges til et kjæledyrs mat eller legges direkte i munnen. Alison Ettel er medstifter av TreatWell, og hun sier at mange kunder kommer til henne når det ikke finnes andre alternativer, spesielt når foreskrevet medisiner bare ikke virker.

Ettel sier at TreatWell tinkturer kan hjelpe til med å behandle ting som angst, smerte, anfall, nyre- og leverproblemer og til og med kreft og glaukom. De er også en del av livsopplæringsrutiner for å gjøre kjæledyrene komfortable.

Hva kundene sier er at behandlingene bringer sitt kjæledyr tilbake til sine gamle seler. TreatWell-klienten Barbara Stein sa at når ingen tradisjonelle medisiner virket for hennes aldrende katter, gjorde cannabisene.

Anbefalt: