Logo no.sciencebiweekly.com

California Vets Ønsker å tilordne medisinsk marihuana til kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

California Vets Ønsker å tilordne medisinsk marihuana til kjæledyr
California Vets Ønsker å tilordne medisinsk marihuana til kjæledyr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: California Vets Ønsker å tilordne medisinsk marihuana til kjæledyr

Video: California Vets Ønsker å tilordne medisinsk marihuana til kjæledyr
Video: SIMCITY BUILDIT SNIFFING STINKY SMELL 2024, April
Anonim

Bilder av: nhungboon / Shutterstock

Er det på tide for kjæledyr å få tilgang til noen urtehjelp? California lovgivere synes å tro det.

Første ting først: nei, jeg snakker ikke om å gi medisiner til din firbente følgesvenn. Når det gjelder kjæledyr, skal gryten brukes i form av ikke-psykoaktiv cannabisolje, og hvis den nye regningen går, kan veterinæren være den som foreskriver den. Faktisk er det den viktigste grunnen til at lovgivere driver denne regningen: For tiden er veterinærer forbudt i henhold til statlig lov til å diskutere behandling av cannabis og kunne møte disiplinære kostnader hvis de nevner noen av de forskjellige medisinske marihuana-alternativene for kjæledyr.

I sin nåværende situasjon, er bekymrede eiere igjen uten en profesjonell mening å stole på når det gjelder cannabis-relaterte behandlinger: i stedet for å konsultere en lisensiert dyrker, går pawrents til internett og kjæledyr eiersamfunn for råd om doser og applikasjoner. Men hvorfor ønsker noen å gi cannabisolje til sine kjæledyr i utgangspunktet?

Det er faktisk ganske lik bruk av medisinsk marihuana for mennesker. Hunder, katter og til og med andre kjæledyr kan oppleve fordeler av cannabisolje ved kronisk smerte, kvalme eller angst. Oljen i spørsmålet inneholder cannabidiol, marijuanaforbindelsen med helbredende attributter, og har ingen THC, stoffet som er ansvarlig for den "høye" man vanligvis tenker på når potten er nevnt. Så, i hovedsak er det ingen risiko for at furballen din blir stoned hvis det er det som bekymrer deg.

Det betyr imidlertid ikke at bruk av cannabisolje, tinktur eller andre legemidler til å behandle kjæledyr er en enkel prosess. Ikke alle dyr vil reagere det samme på dette naturlige alternativet til tunge medisiner, og for noen risikerer risikoen langt større potensielle fordeler. Dette er grunnen til at det er viktig for denne regningen å passere fordi, uten godkjenning og instruksjoner fra en veterinær, kan alternativ medisinering slå mer skade enn godt.

Anbefalt: