Logo no.sciencebiweekly.com

Vinter trening: Frost-Savvy Snowshoe Dog

Innholdsfortegnelse:

Vinter trening: Frost-Savvy Snowshoe Dog
Vinter trening: Frost-Savvy Snowshoe Dog

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Vinter trening: Frost-Savvy Snowshoe Dog

Video: Vinter trening: Frost-Savvy Snowshoe Dog
Video: Kræsenhed hos hunde - Dyrlægen forklarer | Vuffeli 2024, April
Anonim

Bilder av: Kevin Roberts

Slip din indre Yeti i vinter og ta med hunden din på snowshoeing eventyret!

Snesko er fantastisk trening, for ikke å nevne en snøskred av moro og ganske billig å ta opp. Du kan hente et par i de fleste sportsbutikkene, og til og med varehus (jeg fikk min på Costco), eller leie dem for dagen. Og det er ingen grunn til at hunden din ikke kan bli med deg i denne vintersporten. Men før du går ut på din frostige ekskursjon, tilbyr Kevin Roberts, snowshoer extraordinaire, disse viktige tipsene for å sikre at hunden din kan holde seg oppdatert, holde seg komfortabel og fortsett å bli energisk når du går over vinterrike tundrastier.

  1. Image
    Image
  2. ID Vennligst. Det er ingen verre følelse enn å miste et kjæledyr. En krage med en ID-kode er forsikring - hvis du og hunden din blir skilt, vil de som finner ham, kunne ringe deg og lette en rask gjenforening. Pass på at merket har mobilnummeret ditt på den. Når du er ute i kulde, hold mobiltelefonen din i en innvendig lomme. Kroppens varme vil holde batteriet varmere og det vil være mer sannsynlig å fungere i nødstilfeller.
  3. Kjole for suksess. Enten det er booties eller et frakk, må du vite hva hunden din trenger å være komfortabel ute i snøen. Riktig passende støvler gjør at hunden kan spre tærne når de går. De er best egnet for hunder som holder seg til stier, eller er lette nok til å gå på toppen av snøen. Støvler er ikke gode for hunder som grenser gjennom dyp snø - hvis snø glir ned i støvlene, vil det danne isballer. Dette kan føre til blærete og ubehagelige poter.
  4. Snacktid. Mmmmm … mat. Snowshoeing er en full body trening for deg og din hund. Og etter en god trening, må du fylle på igjen. Holder seg varmt og beveger seg gjennom dyp snø brenner opp kalorier raskt. Se etter en hundegud som han vil ivrig spise på stien. Noen hunder er pickier enn andre - mens Belle vil spise noe, er Burger koselig med det han kaster ned på. Jeg tester godbidder hjemme, så jeg pakker bare ting jeg vet at han vil spise. Se etter en godbit som er høy i både fett og protein. Det fete å gi hunden en energiforhøyelse, og proteinet vil holde ham på vei og hjelpe til med muskelutvinning.

Relatert: Wellness CORE Superfood Protein Bars

Drikk opp. Å holde hunden riktig hydrert er en stor avtale. Hunder som spiser snø, forteller deg at de er tørstige. Det kan være vanskelig å fortelle om en hund er tørst, og de drikker ofte ikke nok vann for å holde seg fullt hydrert for en anstrengende aktivitet som snesko. Hvis du vil sjekke hundens hydratiseringsnivå, så ta en titt på hans kisse! Husk dette: Hvitt og klart, trenger ikke å bekymre deg, kjære; Gul og stinkende, drinky, drinky, drinky! Jeg bærer alltid vann med meg, tilsettes med litt smeltet bifffett - denne blandingen er uimotståelig for hundene mine. De elsker det, så de drikker mer, og jeg kan være sikker på at hver hund har fått nok vann.

Relatert: Kurgo Collaps A Bowl

Voks på. For off-trail, dyp-snow skosko eventyr, vil du ønsker å vokse opp hundens pote pads. Det er mange merker av tassvoks, formulert for å beskytte hunden din mot isballer som samler seg mellom tærne. De beskytter også potehjulet selv ved å danne et voksaktig skjold mot kulde.

Relatert: Muttluks Pawstik og Pawmagik Paw Balms

  1. Håndfri. For å gjøre det til en total body workout, foretrekker jeg å bruke et sett med poler når jeg snowshoe. Dette gir armene en mye trengte forfatningsmessig, og det hjelper med balansen min på åsene. Nå kan jeg ikke veldig godt gå med hundene mine på bånd og bære poler på samme tid. Jeg har prøvd, men det er egentlig ikke så morsomt. Jeg foretrekker å knytte hundens linjer til midjen min med et trekkbelte. Med hundene festet til midjen, er jeg fortsatt i stand til å opprettholde båndkontrollen, samtidig som jeg holder hendene fri. Hvis du velger den håndfrie metoden, bruker du en lengre linje for å holde hunden din ute fra underbenet. Jeg foretrekker å bruke en linje ment for skijoring, da den har en intern bungee innebygd. Bungee hjelper til med å ta litt av stresset ut av plutselige bevegelser.
  2. Harness opp. Ved snesko er en sele den beste måten å holde hunden trygg og komfortabel. Når du beveger deg om i den dype snøen, er en bånd som er festet til kragen mer sannsynlig å bli sammenflettet i hundens ben. Dette kan være farlig, så vel som å være definitivt irriterende (måtte untangle hunden hvert to minutter kutt ned på moroa). Du vil ha en lettere tid å holde hunden din uten problemer med en sele som har et bakvedlegg. En ikke-trekk sele med festepunktet på forsiden er ikke egnet for snesko - du vil at hunden din skal ha full bevegelse med forbenene for å komme seg ut av dyp snø. Ekstra bonus: En sele er et praktisk sikkerhetsalternativ hvis hunden din faller gjennom tynn is eller i dypt pulver.

Anbefalt: