Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan stoppe bilsykdom hos hunder og ha det gøy å reise igjen!

Innholdsfortegnelse:

Hvordan stoppe bilsykdom hos hunder og ha det gøy å reise igjen!
Hvordan stoppe bilsykdom hos hunder og ha det gøy å reise igjen!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan stoppe bilsykdom hos hunder og ha det gøy å reise igjen!

Video: Hvordan stoppe bilsykdom hos hunder og ha det gøy å reise igjen!
Video: Learn to SUP in 5 minutes- How to Stand Up Paddleboard 2024, April
Anonim

Pet Travel Expert Amy Burkert vet en ting eller to om hunder som ikke kan mage den åpne veien. Hvis poochen din ikke kan gjøre det til reisemålet uten å puking, er det noen tips som hjelper bilsykdom hos hunder.

Det første du legger merke til er hunden som panting på baksetet … men det er ikke varmt ute. På et visst nivå vet du, men du fortsetter, prøver å late som om. Du rulle vinduet litt for å gi ham litt luft.

Men så ser du drømmestart. Hvem visste at en hund kunne kaste seg slik !?

Når du ser ut i hans øye - det Hvorfor gjør du dette mot meg? se det som gjør deg til en pølle av anger - det er allerede for sent. Og til slutt hører du det … den forferdelige heaving … følg av det umiskjennelige YACK!

Ingenting bringer bremsene på en kjæledyrvennlig biltur raskere enn å få hunden din til å bli syk i bilen. Og det som gjør det enda verre er det deg vet at hunden din føles enda mer forferdelig enn du gjør! Det du kanskje ikke vet er at du ikke er alene - en studie fant at så mange som 1 av 5 hunder lider av bevegelsessykdom!1

Relatert: Hva å gjøre hvis hunden din blir syk mens du reiser

Årsakene til bevegelsessykdom hos mennesker og hunder er ikke godt forstått, men det antas å være relatert til hvordan hjernen kontrollerer balanse og behandler bevegelse. Hvis du noen gang har prøvd å lese en bok på en flyttbar båt, vet du nøyaktig hva jeg snakker om! Hunder forstår selvfølgelig ikke hvorfor de føler seg så rått, de lærer bare at hver gang de kommer i bilen, har de en ekstremt ubehagelig opplevelse.

Hvis du noen gang har sagt, "hunden min reiser ikke bra", er det på tide å grave litt dypere og identifisere kilden til hans ubehag. Det er mulig at han faktisk får bil syk, men at hans symptomer er så subtile at du ikke har lagt merke til dem.

Å gjenkjenne symptomene på bilsykdom hos hunder

Hva kan du gjøre hvis du mistenker at bilritt kan gjøre hunden din syk? Det første er å se ham nøye på følgende symptomer:
Hva kan du gjøre hvis du mistenker at bilritt kan gjøre hunden din syk? Det første er å se ham nøye på følgende symptomer:
  • Sikler
  • Overdreven leppe slicking
  • Overdreven panting
  • Rastløshet
  • Rister
  • Oppkast
  • Klynking
  • gjesping

Relatert: Femstjerners Road Trip: Møt hunden Bloggere som reiser som Rock Stars

Behandling av bilsykdom hos hunder

Avhengig av alvorlighetsgraden av bevegelsessykdommen din og varigheten av eventuelle turer du vurderer med ham, er det flere ting du kan gjøre for å hjelpe ham med å nyte turen:

  1. Ikke mate ham før du går. Kvalme er alltid verre på en full mage, så hvis du vet at du skal reise den dagen, reduser eller hopp over pupens morgenmåltid for å gjøre ham mer komfortabel.
  2. Begrense hans visjon Å se på vinduene ved forbigående natur kan utløse hundens bevegelsessykdom. Det er flere måter du kan blokkere utsikten over: Dekker sidene på hans ordentlig sikrede bærer eller kasse, strekk et montert ark over forsiden og bakre nakkestøtter for å bygge en "hund fort" på baksetet, sett solskinn over enker i nærheten hunden din, eller tenk på å få ham en hette laget av stoff som er delvis gjennomsiktig, som ThunderCap fra ThunderShirt.
  3. Gi rikelig med ventilasjon. Å senke vinduene et par tommer vil bidra til å holde frisk luft rundt hunden din og også bidra til å utjevne lufttrykket i og utenfor bilen, noe som kan bidra til å redusere kvalme og ubehag.
  4. Hold det kult. Å holde temperaturen i bilen kjølig mens du reiser, vil oppmuntre hunden til å slappe av.
  5. Snakk med veterinæren din. Medisiner som Cerenia er tilgjengelige fra veterinæren din og kan hjelpe til med å behandle hundens symptomer.

Å ha en hund som blir syk i bilen trenger ikke å bety at du aldri vil kunne reise sammen. Det kan ta litt mer innsats, men belønningen for å ha hunden din med deg på din neste tur, oppveier definitivt kostnadene!

1Data på filen, Harris Interactive Pet Owner Markedsundersøkelse CERMS2012, 2012 Zoetis Inc.

Anbefalt: