Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan stoppe overdreven salivasjon hos hunder

Hvordan stoppe overdreven salivasjon hos hunder
Hvordan stoppe overdreven salivasjon hos hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan stoppe overdreven salivasjon hos hunder

Video: Hvordan stoppe overdreven salivasjon hos hunder
Video: Dog Tips Over Water Bowl - ask me anything - Dog Training Video 2024, April
Anonim

Doggie drooling kan få litt ut av kontroll. Enkelte raser, som franske bulldoger og Saint Bernards, er store droolere - og det er egentlig ikke mye du kan gjøre med "kullgenet". Likevel kan drooling også skyldes andre faktorer - inkludert ting du kan endre.

Image
Image

Mulige munnproblemer

Sjekk munnen og leppene for et fremmedlegeme eller et kutt. Pass på at Doggie heller ikke har en ødelagt tann. En vanlig årsak til salivasjon er munn- eller leverskade, WebMD-notater.

Gi komfort hvis nødvendig

Flytt Doggie inn i et stille, darkish rom hvis han er agitert. Overflødig salivering har noen ganger å gjøre med frykt for slike ting som fyrverkeri, storm eller andre hunder eller mennesker. Se om det beroliger ham. Neste gang han drømmer for mye, se etter ledsagende tegn på angst eller frykt, for eksempel å riste eller rive og holde halen ned.

Det kan være bevegelsessykdom

Spør veterinæren om bevegelsessykdomsmedisinasjon dersom kvelingen oppstår under eller etter en biltur. Noen hunder har følsomme mage og de kan ende opp med å føle seg syk i bilen. Det er også mulig at Doggie kjører, fordi han er overexcited om bilturen - eller det er kjempegodt å gi deg ham - i hvilket tilfelle bør det være en kortvarig drøm.

Andre muligheter

Få Rover en avtale med veterinæren om overdreven salivering er en ny utvikling. En rekke helseproblemer kan forårsake problemet. For eksempel kan overskytende drooling være et tegn på periodontal sykdom, en abscess eller svulst i munnen, eller forringe. Visse gifter forårsaker også overdreven sløving - og dette bør betraktes som en nødsituasjon, spesielt hvis du ser andre tegn, som svimmelhet eller oppkast. Hvis du mistenker at hunden din har inntatt noe giftig, og du merker disse symptomene, får du akutthjelp.

Av Tammy Dray

Anbefalt: