Logo no.sciencebiweekly.com

Adopsable Dog of the Week - Rød

Innholdsfortegnelse:

Adopsable Dog of the Week - Rød
Adopsable Dog of the Week - Rød

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adopsable Dog of the Week - Rød

Video: Adopsable Dog of the Week - Rød
Video: Hope For Paws: Bonded poodles struggling to survive in a sewer get a heartwarming rescue #dog 2024, April
Anonim

La oss male byen rød, med rød, vår adopterbare hund i uken! Denne muntre gal er en ung Pitbull Terrier fra Calgary, Alberta. Rød er spayed, housetrained, behov for en erfaren adopter, oppdatert med skudd, ikke bra med barn, bra med hunder og bra med katter.

Røds tale:

Jeg er bare her for informasjonskapslene! Du er min ideelle person hvis din favorittklubb i skolen var Book Club, og din favorittmat er noe yummy og stinkende. Vi kan matche hvis du også har litt angst, fordi vi kanskje bare forstår hverandre litt bedre enn andre.

Ville du være min venn hvis jeg fortalte deg at selv om jeg kan være veldig sjenert eller nervøs, prøver jeg veldig hardt å være det beste jeg kan være i alt? Menn er litt skremmende, men jeg prøver å varme opp til dem hvis de er tålmodige med meg, jeg vil være skyggen på pan, tungen til jordnøtt smør, vognen til halen din! Det er en ting - kalles det barn? Uansett, hva skjer med dem? De er rare og små og raske og skummelt!

Vil du være villig til å komme og tilbringe litt tid med meg? Jeg må sørge for at du er gode mennesker, jeg er sikker på at du forstår! Jeg går også til noen klasser, jeg tror at menneskene kalte dem "Confidence Classes", en eller to ganger i uken - her er det som skjer: Jeg går i et stort rom, og jeg får tonnevis med yummy godbiter! Lett, ikke sant? Jeg vil gjerne delta på dem med deg også! Min favoritt sted jeg noensinne har vært et fang. Jeg er ikke din vanlige festpike, jeg er glad for å være hjemme med et runde, men jeg prøver veldig hardt når jeg blir tatt ut for nye, positive erfaringer. OH … og fotturer … Jeg elsker det!

Vil du bli med meg? Jeg vil dele mine favorittterrasser!

For å lære mer eller å adoptere Rød, vennligst besøk Megans redningsarbeid.

Anbefalt: