Logo no.sciencebiweekly.com

Adopterbar hund av uken - Sheba

Innholdsfortegnelse:

Adopterbar hund av uken - Sheba
Adopterbar hund av uken - Sheba

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adopterbar hund av uken - Sheba

Video: Adopterbar hund av uken - Sheba
Video: Surprise Ryan with Two Cats for Christmas! 2024, April
Anonim

Si "Hei" til Sheba, vår Adopterable Dog of the Week. Sheba er en voksen kvinnelig tysk shepherd fra Montgomery, Alabama. Hun er allerede spayed, housetrained, purebred, oppdatert med skudd, bra med hunder, og bra med katter.

Sheba's Story:

Sheba er søt og litt sjenert. Hun ble plukket opp som en svindel og tatt til et lokalt hus. Sheba har nettopp fullført hjerteormsbehandling og er klar for adopsjon. Hun er en rolig hund og ganske myk. Vi vet ikke hvordan hun er med barn; hun har ikke vært rundt noen siden han ble med i redningen. Hun er bare en kjærlighetsbug.

Vi har oppdaget at Sheba må være i en familie med flere hunder. Hun gjør det ikke bra som den eneste hunden, selv med en fullstendig forelder hjemme. Hun kan komme inn i ondskap, så det må være litt veiledning. Sheba spiller sannsynligvis for grovt med små hunder (hun er trangt), så hun ville gjøre det bedre i et hjem med store hunder. Vi er ganske sikre på at Sheba var en utendørs hund og sannsynligvis bare brukt til avl, så hun prøver hardt å lære hva det betyr å være en del av en familie. Hun er full av kjærlighet, og med tålmodighet vil hun være et fantastisk kjæledyr.

Hvis du vil vite mer om Sheba eller å fylle ut et godkjenningsprogram, kan du gå til Hjelpeherrer i alle farger.

Anbefalt: