Logo no.sciencebiweekly.com

Adopterbar hund av uken - Roomba

Innholdsfortegnelse:

Adopterbar hund av uken - Roomba
Adopterbar hund av uken - Roomba

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adopterbar hund av uken - Roomba

Video: Adopterbar hund av uken - Roomba
Video: Unruhe an der Leine nach Hundeangriff | Hunde verstehen | S04/E03 | WDR 2024, April
Anonim

Roomba, vår Adopterable Dog of the Week, er klar til å rydde opp mat du faller! Denne lille fyren er en Fox Terrier-blanding som bor i Augusta, Maine. Roomba er allerede nøttet, housetrained, oppdatert med skudd, bra med barn, og bra med hunder.

Roomba's tale:

Hei, jeg heter Roomba. Jeg beveger meg rundt gulvet som en støvsuger. Jeg er en tri-pawd nå, men jeg trengte ikke det skadde benet uansett.

Jeg er en liten Fox Terrier / Terrier-blanding. Jeg er 18 måneder gammel og jeg veier 11 pund. Jeg har hatt alle mine skudd og har blitt gjengitt. Jøss! Jeg er klar til å bo i huset ditt. Uh, hva med å kalle det "vårt" hus, ok? De sjarmerende skapningene, navngitte mennesker, jeg tror de er kalt, fortalte meg at de tror at jeg er ganske darn søt. Hva tror du, va?

Kan du stå høre flere gode ting om meg? Jeg er en jevn herdet gutt. Jeg er i harmoni med alt som skjer rundt meg. Jeg elsker spilletid med mine venner og jeg elsker å leke med leker. Det er alt moro!

Åh, hvordan jeg ville elske å ha mitt eget hjem og noen peeps å kose med, og de kunne elske meg og ta godt vare på meg. Det er min første drøm! Min andre drøm handler om å behandle og leke og bolle med min nye familie. Vi kunne spille fange i bakgården, kaste Frisbee, gå på tur og gjøre alt det gode venner gjør sammen. Ah, jeg kan se alt nå!

For å lære mer eller å adoptere Roomba, vennligst kontakt et bedre sted - Maine via e-post.

Anbefalt: