Logo no.sciencebiweekly.com

Ta med en hund hjemme fra hytta - hva du kan forvente den første dagen

Innholdsfortegnelse:

Ta med en hund hjemme fra hytta - hva du kan forvente den første dagen
Ta med en hund hjemme fra hytta - hva du kan forvente den første dagen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ta med en hund hjemme fra hytta - hva du kan forvente den første dagen

Video: Ta med en hund hjemme fra hytta - hva du kan forvente den første dagen
Video: Hverdagstrening: Kloklipp 2024, April
Anonim

Bilder av: Javier Brosch / Shutterstock

Hva skal du gjøre den første dagen når du fører en hund hjemme fra lyet

Gratulerer! Du har nettopp vedtatt en hund fra lyet. Men det stopper ikke der - den første dagen hjemme er en følelsesmessig for menneskene og en stressende en for lyskatten. Det er noen ting du kan d0 når å bringe en hund hjemme fra lyet som vil gjøre de første dagene i hundens nye hjem lykkelig og beroligende, har også hjelp til å etablere stedet som pakke leder.

Vi vet at det første du vil gjøre når du bringer en hund hjemme fra lyet, er å dusj din nye pooch med klemmer og kyss. Men hold av. Ja, en klem til mennesker formidler kjærlighet og aksept, men til en hund, signalerer det dominans og invasjon av rom. Gi ham litt plass til han har fått vite deg litt bedre … så la de kjære begynne! Dette tar vanligvis et par dager, men det er nødvendig å etablere dominansen din.

Ikke tving din nye lyskilde til ubehagelige situasjoner og ta sakte sakte - du har mange gode år framover for dere begge.

På dagen du er å bringe en hund hjemme fra lyet, vi skal spørre deg om noe du kanskje ikke forventer - ikke ta med ham inni (bare ennå). Dette er en begivenhetsrik dag, og det er en sikker innsats at din ly hund vil være full av energi. Etter at du har parkert bilen, ta den nye hunden en tur for å brenne av noe av den overskytende energien. I tillegg vil du etablere deg som pakleder - bare vær sikker på at hunden forblir ved siden av eller bak deg på turen. En spasertur rundt i nabolaget er en fin måte å introdusere din valp på sine nye omgivelser, og det gir ham en sjanse til å gi området en god sniffing.

Nå er det på tide å gå inn. Men ikke bare la den nye lyskatten hunden løsne for å undersøke sitt nye hjem. Du er pakeleder, husk? Det er din jobb å sette reglene helt fra starten. Du går gjennom dører og inngangsveier først, etterfulgt av hunden. Le hunden rundt hjemmet ditt i bånd, gå fra rom til rom (du tar alltid ledelsen og går inn først). Tilbring ca 10 minutter i hvert rom, og la ham snuse rundt. Og vær sikker på at andre familiemedlemmer ikke rushing på hunden med kyss og klemmer (vi etablerte hvorfor tidligere i artikkelen). Andre familiemedlemmer skal hilse hunden rolig, ikke snakke med ham og la ham snuse dem.

Hundens seng eller kasse bør settes opp før å bringe en hund hjemme. Lagre området for siste stopp på turen. Gi ham en sjanse til å snuse det og la noen bein eller behandle seg for ham - slik vil hunden alltid se dette som et positivt sted. Hvis hunden din er rolig på dette tidspunktet, kan du begynne å klappe og vise ham kjærlighet. Gni hans hode, mage eller rygg, men motstå å gi ham en klem ennå. Det er veldig viktig at hunden din er rolig for denne delen. Hvis han fortsatt er hyper, ta ham til en annen tur for å hjelpe dekk ut.

Når du har startet turen til huset, og han er blitt introdusert til de andre familiemedlemmene, vær så snill å gi din lyskatt litt mat og vann. Pass på at du tar hyppige baderomspauser til du har etablert en rutine.

La din sammen være en vellykket. Ikke tving din nye lyskilde til ubehagelige situasjoner og ta sakte sakte - du har mange gode år framover for dere begge.

Anbefalt: