Logo no.sciencebiweekly.com

Hva er Pet Selection Counseling?

Innholdsfortegnelse:

Hva er Pet Selection Counseling?
Hva er Pet Selection Counseling?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva er Pet Selection Counseling?

Video: Hva er Pet Selection Counseling?
Video: Why Most People FAIL To Build A Successful Online Business 2024, April
Anonim

Bilder av: John Barreca / Shutterstock

Når du er usikker på å gjøre en stor forandring i livet ditt, ber du om hjelp. Hvis du trenger veiledning når du legger til et furious familiemedlem i dine ranger, kan det hende du vil ha dyrevalgsrådgivning.

Å bringe hjem et nytt kjæledyr er alltid en spennende tid, men det er definitivt ikke en beslutning å gjøre sannsynlig. Hvis du tenker på å få en ny hund, bør du vurdere om du er i stand til å forplikte seg til å ta vare på din nye venn i løpet av livet - det kan være femten år eller mer! Du må også tenke på din levende situasjon, hvor mye fritid du har, og hva slags kvaliteter du vil ha i et kjæledyr. Det kan noen ganger være vanskelig å arbeide gjennom disse tingene alt på egen hånd, så hvis du vurderer å få et nytt kjæledyr, tenk på dyrevalgsrådgivning. Fortsett å lese for å lære mer.

Betydningen av Pet Selection Counseling

Ingenting er mer søtt enn en wriggly liten valp. Du må imidlertid vite at den lille valpen skal vokse opp, og han kommer ikke alltid til å være så koselig! Hunder kommer med en betydelig grad av ansvar og å bli hundenes eier er en stor satsing på tid og økonomi.

Relatert: Fordeler og ulemper med å vedta en valp

Med mindre du er helt sikker på at du er klar til å ta på seg eierskap, kan det være lurt å tenke på et pet med mer vedlikehold. Hvordan vet du om en hund er riktig kjæledyr for deg, og hvis det er, hvilken rase er det beste valget? Dyreutvalg rådgivning! Denne tjenesten eksisterer for å hjelpe potensielle kjæledyr foreldre som du tenker på alle valgene som er involvert i å velge et kjæledyr for å sikre at du velger det som passer best for deg og din nye furry venn.

Hva involverer Pet Selection Counseling?

Dyreutvalgsrådgivning er en tjeneste som tilbys av noen veterinærer og veterinærklinikker - det kan også være tilgjengelig ved din lokale husly eller dyrredning. Målet med denne tjenesten er å virkelig tenke gjennom alle detaljene som går i å ta vare på et nytt kjæledyr og å finne ut to ting: om du er i stand til å sørge for et nytt kjæledyr, og i så fall hvilken type kjæledyr er best valg.

Relatert: Topp 5 bøker for nye valpeiere

For å gi deg en bedre ide om hva slags dyrevalgsrådgivning ser ut, her er noen av tingene dine rådgiver kan be deg om å vurdere om du tenker på å få en hund:

  1. Den økonomiske effekten av å eie en hund.
  2. Tiden som trengs for å trene og ta vare på en hund.
  3. Måtene som en hund kan påvirke din husholdningsdynamikk på.
  4. De langsiktige konsekvensene av å få en hund.

Når det gjelder å eie en hund, utvider kostnadene langt utover kostnaden til valpen din - du må også tenke på en hundekasse, en seng, månedlige koster for mat, vanlige veterinære tjenester og koster for pleie og trening. Når det gjelder tidsforpliktelsen, er en hund ikke et lite vedlikeholdsdyr - de krever daglige turer, så vel som mye menneskelig interaksjon. Å få en hund vil også endre familiedynamikken din - det kan hende du må endre planene dine for å imøtekomme hunden din. Til slutt, å få en hund er en forpliktelse du trenger for å kunne ære for hele livet av hunden som kan være 15 år eller mer!

Selv om du allerede eier et kjæledyr (eller to eller tre), er det alltid en god ide å tenke gjennom beslutningen om å legge til et annet medlem til familien din. Hvis du vurderer å få et annet kjæledyr, gjør en liten undersøkelse for å se om dyrevalgsrådgivning er tilgjengelig i ditt område. Det gjør aldri vondt for å være så grundig forberedt som mulig, og det er akkurat hva denne tjenesten eksisterer for å gjøre - forberede deg til å være den beste kjæledyrseieren du kan være.

Anbefalt: