Logo no.sciencebiweekly.com

5 må-ha hund bøker for barn

Innholdsfortegnelse:

5 må-ha hund bøker for barn
5 må-ha hund bøker for barn

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 5 må-ha hund bøker for barn

Video: 5 må-ha hund bøker for barn
Video: Seresto flea and tick collars potentially linked to thousands of incidents, nearly 1,700 pet deat… 2024, April
Anonim

Bilder av: soloway / Bigstock

Lesing er FUN-damental for barn. Og når du gir barnet ditt en bok om hunder, er det ganske mye garantert at de ikke vil legge det ned!

Din familiehund er mest sannsynlig barnets beste venn. Hunder er den ideelle følgesvenn for barn: De lytter uten dommer, de er alltid der for å oppmuntre deg med en lykkelig slikk og de er aldri for opptatt av å leke! Ikke bare er hunder en følgesvenn og lekemann, de kan også lære barn om ansvar og medfølelse mot andre levende vesener.

Om familien din bringer en pup hjem for første gang, eller hvis barnet ditt allerede har en furu BFF, har vi samlet en liste over fem må ha hundebøker barna må lese.

Relatert: 5 bøker som bidrar til å forbedre kommunikasjonen med gjøremålet ditt

Image
Image

Min hund!: En barneveiledning for å holde et godt og sunt kjæledyr: Denne barnevennlige boken fokuserer på det grunnleggende om alt hundrelatert. Dette inkluderer håndtering, pleie, fôring, historie, kommandoer, helsekontroller, kommunikasjon, kroppsspråk og oppførsel. Det er også en feltguide til 75 populære hunderaser. Min hund! er komplett med fargerike illustrasjoner, et tilpassbart deksel, tabbed kapitler, og et uttrekks-tørr-slette hundesorgskjema. Bestill din kopi i dag på Amazon for $ 13.95.

Image
Image

Ikke slikk hunden: Gjør venner med hunder: Nå er det gode råd! De fleste barna elsker hundene og vil løpe opp til kjæledyr en merkelig pooch. Denne nyttige boken lærer barn hvordan man samhandler med ukjente hunder. Det er en håndbok som er skapt på en humoristisk måte med mange lekre illustrasjoner. For å bestille din kopi for $ 17,99, besøk Amazon.

Image
Image

Alt Hund: Hvilke pup-relaterte temaer spør barnet ditt om? Ha svarene på hånden med Alt Hund. Denne boken er full av fargerike bilder, nærbilder av raser og er skrevet i et spørsmål og svarformat som svarer på barns vanlige spørsmål om hunder. Du kan hente en kopi for $ 6,16 på Jet.com.

Relatert: 5 Barkworthy bøker Hver kjæledyrsforelder burde lese

Image
Image

Hvordan snakke hund: En guide til dekoding av hundespråk: Denne morsomme, informative boken fra National Geographic Kids er fylt med bilder som hjelper barna å forstå hunden sin bedre. Barnet ditt vil lære nøkkelhunder konsept og tips om hvordan du svarer ved å lese hundens kroppsspråk og oppførsel. Bestill din kopi i dag på for $ 12,95 på Amazon.

Image
Image

Slik tar vare på hunden din: En farge- og lærguide for barn: Det er lettere å lære når du kommer til farge! Denne nyttige ressursen er fylt med forslag til omsorg for en hund. Den har barnevennlige tekster og tips, pluss 30 lettfargede illustrasjoner. Ditt barn vil lære om grooming, trening, fôring og følgesvenn, samt hvordan å gi et sunt og trygt miljø for kjæledyr. Tilgjengelig nå på Amazon for $ 3,99.

Disse bøkene vil holde barnet engasjert og interessert i å lære om hvordan man pleier, omsorg, mat, kommuniserer og leker med en hund. De vil også lære om forskjellige hunderaser og historien bak hverandre. Uansett hvilken alder barnet ditt er eller på hvilket stadium hunden din er inne, er det alltid plass til å vokse og lære, og disse bøkene vil lede dem i riktig retning.

Hold disse bøkene på en hylle i nærheten for referanse. Oppfordre barna til å lese bøkene for å lære mer om hunden deres. Undervisning barnet ditt for å kommunisere og behandle en hund med respekt, samt bygge et sterkt bånd med hunden deres er viktig for å holde fred og harmoni mellom hunden og barnet ditt.

De fargerike illustrasjonene og barnevennlig skriving i bøkene som er nevnt ovenfor, vil oppmuntre barnet ditt til å lære mer om hunder på en morsom og oppfinnsom måte. De er også gode å dele med andre barn som er hyppige hjemme, som nabolagskvinne og skolekammerater. Legg til disse bøkene i ditt hjemmebibliotek i dag for å lære barnet ditt hvordan du får mest mulig ut av å ha en hund som en beste venn.

Image
Image

Shellie Sutera er freelance skribent fra solfylte Miami, Florida. Når hun ikke hemmelig smugler sin søte hund Hercules inn i de lokale strendene for sol og surf, er hun en lidenskapelig forfatter som spesialiserer seg på å skrive om hunder og alle deres unike kjærligheter. Hun tilbringer sin fritid for matlaging av italiensk mat, rafting, frivillig arbeid og reiser til hundevennlige destinasjoner.

Anbefalt: