Logo no.sciencebiweekly.com

Nødvendig lesing for kjæledyr foreldre: Hvis jeg skulle dø før hunden min

Innholdsfortegnelse:

Nødvendig lesing for kjæledyr foreldre: Hvis jeg skulle dø før hunden min
Nødvendig lesing for kjæledyr foreldre: Hvis jeg skulle dø før hunden min

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Nødvendig lesing for kjæledyr foreldre: Hvis jeg skulle dø før hunden min

Video: Nødvendig lesing for kjæledyr foreldre: Hvis jeg skulle dø før hunden min
Video: Если ваш ангел хранитель хочет вас предупредить, он посылает вам один из этих пяти важных сигналов 2024, April
Anonim

Bilder av: Andy Dean Photography / Bigstock.com

Er hunden din i din vilje? Hvis jeg skulle dø før hunden minhjelper dyreforeldre til å planlegge for sin hunds fremtid i deres vilje.

Som kjæledyrsforeldre vet vi at det er en god sjanse for at vi skal overleve våre furrige barn. Vi får mest mulig ut av tiden vi får med dem. Men hva ville skje hvis du døde først? Å få saker i orden er bare en annen del av å være en voksen. Vi ønsker ikke å tenke på det, men det er viktig å tildele dine eiendeler når du går forbi. Bortsett fra det normale økonomiske og fordelaktige jargong som går inn i en vilje, må du også tenke på hva som vil skje med hunden din hvis du ikke er rundt for å ta vare på ham.

Relatert: Gracies lov sier hundene mer enn eiendom

Nylig ble vi oppmerksom på en bok som ble kalt Hvis jeg skulle dø før hunden min, skrevet av Cathy og Joe Connolly. Det hjelper kjæledyrsforeldre å forberede seg på forekomsten der de ikke lenger kan bry seg om kjæledyret sitt. Hvis helseproblemer eller død gjør din pooch til foreldreløs, vil du sette en plan på plass for hunden din. Ved å inkludere detaljer om hva som skal skje i tilfelle død eller sykdom, kan denne delen av testamentet fortelle kjæledyrets historie og skissere planen og ta vare på fremtiden.

Relatert: The P.E.T.S. Plan - Fire trinn for å skille seg med kjæledyr

Her er noen tips fra boken du bør vurdere når du skriver din vilje, som det gjelder hunden din:
Her er noen tips fra boken du bør vurdere når du skriver din vilje, som det gjelder hunden din:
  • Primary Caregiver: Når du designer en vilje til kjæledyret ditt, må du sørge for å gi navn til omsorgspersonene. I hovedsak er ideen å komme opp med besteforeldre for kjæledyret bare i tilfelle. Velg noen nær deg som kjenner og trives godt med hunden. Det må være noen som er villig til å ta over omsorg for hunden og gi dem et godt hjem for resten av livet.
  • Penger har betydning: Hvordan vil du sørge for kjæledyret ditt i denne situasjonen? Er du forlate dem penger i viljen eller vil den nye verge ta over størstedelen av den økonomiske byrden? For trygghet, bør du sørge for at det er nok midler tilgjengelig for hundens omsorg.
  • Petets historie: Når du oppdaterer din vilje, må du ha en oppdatert beskrivelse av kjæledyrets historie, så vel som deres behov og annen viktig informasjon.
  • Skriv det ned: Pass på at alt du har bestemt deg for å gjøre, er kompilert i et juridisk dokument. Dette vil gjøre det rett frem og holde det enkelt for alle involverte. Ved å gjøre det lovlig, vil du sørge for at planen på plass blir fulgt, og pengene igjen for å ta vare på hunden din, vil gå der den skal.

Hvis jeg dør før hunden min er tilgjengelig på Amazon og hos Barnes & Noble, og er et verdifullt verktøy for å skissere de viktige prosessene for kjæledyr foreldre. Vi vet at det er en downer, men ingen kan forutsi fremtiden, og vi skylder det til våre kjæledyr å være ansvarlige når det gjelder planlegging for uplanlagte.

Image
Image

Rachel Leavy bor i Rochester, New York med hunden hennes, Maria, og hennes gecko, Nigel. Hun har elsket dyr hele livet, og har eid sin egen hundetrening og vandringsselskap i fem år. Når hun ikke spiller med valper, kan hun vanligvis bli funnet å skrive noveller, ri hester eller ute på et lek.

Anbefalt: