Logo no.sciencebiweekly.com

Best 10 Leashes For Bernedoodles

Innholdsfortegnelse:

Best 10 Leashes For Bernedoodles
Best 10 Leashes For Bernedoodles

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Best 10 Leashes For Bernedoodles

Video: Best 10 Leashes For Bernedoodles
Video: 7 Reasons You SHOULD NOT Get a Bernedoodle 2024, April
Anonim

Det er viktig å sørge for at båndet du velger for Bernedoodle er den rette, så vi har samlet en liste over de beste 10 båndene til Bernedoodles.

Bernedoodles er cuddle bugs som elsker sitt folk! En blanding av en puddel og Bernese fjellhund, de har også litt utforsker i dem, men de er noen ganger forsiktige med det. De kan variere i størrelse fra fem pund til 90 (avhengig av blandinger av varierende puddelstørrelse og Bernedoodle), så du må sørge for at det du har, er det beste for hunden din. Sjekk ut de beste 10 båndene for Bernedoodles vi har funnet.

Image
Image

1. Kurgo 6-i-1 håndfri bånd. Vi elsker denne håndfrie leiben for din mellomstore (trente) Bernedoodle. Det justerer seks forskjellige måter å la det være leiben du bruker til å gå rundt i blokken eller å ta på seg eventyr på stranden eller i fjellet, og det kommer med en levetidsgaranti. Den selger for $ 26,99.

Image
Image

2. PawLifestyles Retractable. En annen håndfri bånd vi liker er denne ved Paw Lifestyles. Den er inntrekkbar, så den gir din Bernedoodle litt frihet når du jogger / kjører, og den har en praktisk lomme for deg å holde telefon / nøkkel / etc. Den har to håndtak for bedre kontroll, så det er flott for en større Bernedoodle. Det har også en reflekterende fôr for sikkerhet og er lett å vaske i vaskemaskinen. Den selger for $ 19,95.

Image
Image

3. Ezy Dog Bungee Training Leash. Din Bernedoodle vil trenge deg til å jobbe og sørge for at han er riktig trent, og dette grunnleggende bungee tauet med polstret håndtak vil hjelpe til med det arbeidet. Bungee hjelper med støtabsorpsjon og forhindrer problemer med å trekke hvis Bernedoodle vilje blir litt sterk (de er klare, det kan). Den leveres i flere forskjellige farger og to lengder, og har en pengene-tilbake-garanti. Det er best for mellomstore Bernedoodles og selger for $ 19,95.

Image
Image

4. Pawtitas Small Nylon Leash. Noen ganger vil du bare ha en grunnleggende leiekontakt for å holde Bernedoodle-safeen din i miljøer, og hvis du har en liten eller en liten Bernedoodle (10-24 pund eller 24-49 pund), er dette et flott båndalternativ. Det er grunnleggende, men perfekt for jobben, og det er lett å ta vare på. Den kommer i mange forskjellige farger og selges for $ 9,95.

Image
Image

5. Ruffwear Leash With Carabiner. Denne basale tau-båndet er også et flott alternativ for mindre Bernedoodles, selv om de gjør dem til større også. En større kan ha nytte av karabinettlås / krok som festes til Bernedudts krage / sele. Dyreforeldre til mindre Bernedoodles foretrekker ofte seler, og dette vil fungere for heller. Den selger for $ 34,95.

Image
Image

6. Logisk lær Vannbestandig skinnebånd. Denne ekte skinnbjelken kommer i flere forskjellige farger og er et klassisk, stilig alternativ for en grunnleggende skinnbensle for å gå og trene. Det er vannavstøtende og leveres med en levetidsgaranti og selges for $ 19,99.

Image
Image

7.SoftTouch Leather Flettet Leash. Hvis du ønsker å få en skinn bånd til din mindre Bernedoodle, er dette flettet et fint alternativ også. Den har et polstret håndtak og læret er naturlig solbrent over 40 dager, så det er ingen eksponering for kjemikalier dersom en nidkjær chewer får tak i det. Den selger for $ 19,95.

Image
Image

8. Mirage Pet Poodle Leash. Hvis du vil at Bernedoodle vil adorably betale hyllest til hennes pudderarv, elsker vi dette bomullsbåndet fra Mirage Pets. Den er laget i USA; en nylon bånd med den ganske i rosa bånd overlegg og retails for $ 14.55. Det er best for mellomstore Bernedoodles.

Image
Image

9. Celebri-Pup Glitter Leash. Tiny og Mini Bernedoodles har en tendens til å være feisty little divas noen ganger, og denne glitter-båndet fra Celebri-Pup er en perfekt passform for de små buggers! Den kommer i en 3/4 eller en-tommers bredde størrelse i tilfelle din større Bernedoodle ønsker å komme inn på det morsomme og frivolous! Den selger for $ 29,94.

Image
Image

10. Bobcats Håndlaget Paracord Leash. Denne håndlagde paracord-båndet er flott for større, burger Bernedoodles som liker å være ute og utforske. Det er lett å vaske vaskemaskin / tørketrommel eller elv, da de annonserer! Den kommer i flere farger og selges for $ 22,99.

Anbefalt: