Logo no.sciencebiweekly.com

Topp 10 Best Black Friday Pet Steals!

Innholdsfortegnelse:

Topp 10 Best Black Friday Pet Steals!
Topp 10 Best Black Friday Pet Steals!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Topp 10 Best Black Friday Pet Steals!

Video: Topp 10 Best Black Friday Pet Steals!
Video: Vegan Since 1951! 32 Years Raw! A Natural Man of Many Skills; Mark Huberman 2024, April
Anonim

Bilder av: Irina Kozorog / Shutterstock

Sesongen er god og lyst og full av fantastiske tilbud! Og siden våre furrige venner er en del av familien, har vi funnet noen av de beste Black Friday-tilbudene du vil sjekke ut for kjæledyret ditt!

Jeg innrømmer det. Jeg elsker Black Friday og Cyber Monday salg! Og ikke bare for menneskene i mitt liv! Nei, mine pelsbarn får den fulle feriebehandlingen også, og jeg elsker å utnytte tilbudene som er laget bare for dem!

Relatert: Topp 10 Holiday Gaver til kjæledyr elskere

Image
Image
1. Naughty Or Nice Bandanas. Har du en valp som meg? Søt som kake, men fortsatt en valp, så hun har mest slemme øyeblikk! Petsmart har den perfekte feriebandana da! Bare vær sikker på å sette den til "Nice" før Santa ser!

Image
Image

2. Reindeerhundedraktum. Er hvordan grinch stjal julen din favoritt ferie film også? Vel nå kan du kle din pup opp for delen i denne søte renhundedrakten på Petsmart. Dasher og Dancer og Donner og Blitzen vil ikke ha noe på Fido!

Image
Image

3. Hundeseng. Hva er bedre å gjøre i løpet av ferien enn lounge rundt i fanget av luksus? Vel, i det minste hvis du er en hund, er det mulig med disse komfortable lounger-sengene på Petco for din pooch. Og deres festlige feriefarger vil få det til å se ut som lazybones er en del av feriedekorasjonen!

Image
Image

4. Jule genser og BowTie sett. Alle vet at det ikke er helligdager med mindre det er involvert noen gensere. Heldigvis for din pooch, har Petco noen gensere og sløyfe kombinasjoner som vil sikre at valpen din er den mest dapper av dem alle. Sikkert å være en fest pleaser, eller bare perfekt for feriebilder, kan du være trygg på at hunden din vil stjele rampelyset. Som er bra, fordi vil du virkelig ha bilder av deg i den stygge genseren uansett?

Image
Image

5. Neato Bot Vac. Velkommen til din nye beste venn! Hvis du har kjæledyr som skjuler, vil denne babyen bli livsforandrende! Neato jobber med både Alexa og Google Home, og med appen på Android eller iOS, kan du finne Neato, planlegge ham og så mye mer. Og seriøst, det er som å ha din egen personlige butler støvsuger for deg på din beck og ring. Som jeg sa, endret livet for sikker!

Image
Image

6. Gensere Hunder Halsbånd. Kjære det er kaldt ute! Selv med pels blir våre pupper også kjølige! Muttropolis tilbyr en enkel og bedårende (for ikke å snakke om kostbar!) Måte å holde hunden din varm på de vinterrike vandrelandene!

Image
Image

7. EzyDog Zero Shock Leash. Har du en hund som trekker? Ekorn gjør henne tapt hennes S $% t og du bekymrer deg for å trekke og skade halsen hennes? Bare meg? Hm. Vel, disse nullstrammene er den perfekte løsningen på det problemet, og er det beste for turer eller jogger med noen hund, egentlig. Ikke mer følelsen som hunden din vil trekke armen av hvis han får et villt hår!

Image
Image

8. Broderte fleecejakker. Disse BirdDawg broderte jakker er så varme og koselige, og den perfekte måten for hundens elsker i livet ditt (eller du selvfølgelig!) For å vise rasen kjærlighet! De er tilpassbare i tre forskjellige farger og tonnav ulike raser, slik at du kan vise omtrent enhver pup stolthet du vil ha!

Image
Image

9. Hoover Windtunnel 3 Vacuum-Pet Versjon. Denne babyen suger, og vi mener det på best mulig måte for et vakuum! Det er halve prisen, og kommer med et turbo kjæledyr verktøy for det irriterende håret over trapper og møbler. (Fordi du vet at møblene var ment for kjæledyr, ikke sant?) HEPA-filteret holder luften rent og pent, da det plukker opp tumbleweeds av hunderhår, og du vil elske den fantastiske lange strømledningen (40ft!).

Image
Image

10. Kodong Luxury Pet Hengekøye. Vi ønsker å ta med oss kjæledyrene med oss hvor vi går, men gutten kan baksetene bli rotete med hår og kule! For ikke å nevne, bremse for hardt (eller bare kjøre som min mann regelmessig) kan sende baksete passasjerer glidende, så denne hengekøyen holder kjæledyret ditt trygt og behagelig uavhengig av trafikken. Det er nesten 65% avslag for Black Friday, og vår innsats er at det vil gå fort!

Image
Image

11. Og bare for mennesker … Hvordan skal du jobbe av alt det kalkun, fylling og gresskarpai? Kom deg på Sole F80 tredemølle, som er på salg for en ukjent pris. Denne tredemølle tilbyr hastigheter opptil 12 km / t og har 15 forskjellige stigninger - det er perfekt for menneskelige turer og løp!

Anbefalt: