Logo no.sciencebiweekly.com

7 måter å få hunden klar til vinteren

Innholdsfortegnelse:

7 måter å få hunden klar til vinteren
7 måter å få hunden klar til vinteren

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 7 måter å få hunden klar til vinteren

Video: 7 måter å få hunden klar til vinteren
Video: 🌱 6-Days Morning Practice 🌱 Final Day: Training (60 Min) + Q&A (30 Min) 2024, April
Anonim

Bilder av: Matthew Juzenas / Flickr

Før været blir utenfor, skremmende, sørg for at du og hunden din er klar for vinteren

Brrrrrr! Det begynner allerede å bli kaldt ute. På kort tid vil vi vandre i et vinterunderland. Det er mange hunder som elsker å leke i snøen - "Se på alle de morsomme hvite tingene å leke med!" Når du drar ut vinterstøvler og jakker, ikke glem hva hunden din trenger for å holde seg varm og trygg mens han er ute. Jo, han har en pelsjakke, men når temperaturen synker, kan det ikke være nok å beskytte ham mot snø og is. Her er 7 måter å få hunden klar til vinteren.

Hunder Støvler: Isen og saltet kan skade en hunds poter. Salt kan bli fanget mellom en hunds poter, noe som kan forårsake skade på grunn av skarpe kanter eller hvis det er inntatt (hunder slikker sine poter og spiser saltet i prosessen). På toppen av det kan salt og is brenne en hunds pote pads. Ikke bare støvler støvler mot skade, de hjelper også hundenes grep på isen - ikke mer glide og glide. Hvis hunden din nekter å holde støvlene på, må du sørge for at han får en god tørke eller vask når du er ferdig oppe ute.

Hundekjoler og gensere: Dette er ikke en moteuttalelse eller et frivoløst tilbehør. Noen hunder trenger ekstra beskyttelse mot bittende kulde. Noen raser er bygget for denne typen vær (som Huskies og Labs), men andre trenger beskyttelse - spesielt de med korte strøk og mindre raser. Selvfølgelig avhenger det også av hvor mye fett og muskel hunden din har. Før du kjøper en kappe eller genser, ta hundens målinger, eller enda bedre, ta med hunden inn i butikken for å prøve dem. Pass på at hvis det passer komfortabelt, ikke påvirker synlighet eller mobilitet, og det er lett å sette på og ta av.

Tørr, kløende hud: Vi kan alle vitne til denne vinterpesten - vår hud blir tørr og flakket takket være den kalde luften utenfor og den varme, tørre luften inne. Og dette problemet plager også hunder. For å hjelpe både deg og hundens hudhelse, bør du vurdere å bruke en luftfukter. Dette praktiske apparatet gir fuktighet i luften, noe som igjen bidrar til å holde huden hydrert. Regelmessige børster kan også hjelpe med dette problemet, da det blir kvitt det døde håret og stimulerer hundens hud til å produsere flere oljer. Hvis du gir hunden et bad, bruk sjampo med havregryn, en ingrediens som hjelper til med å berolige huden. Til slutt kan du øke hundens inntak av essensielle fettsyrer med omega-3 og omega-6 olje kosttilskudd.

Begrense din tid utendørs: Selv hunder kan få frostbit - på pote, hale, nese og ører. Ikke la hunden din stå ute i lengre tid. Og aldri forlate dem i bakgården alene i løpet av denne tiden av året, spesielt hvis de er en innendørs hund. Selv solrike vinterdager kan være lurende, da vindkjøling kan gjøre den faktiske temperaturen kaldere enn den egentlig er.

Vintertett ditt hjem: Kulden kan være ganske bestemt og vil prøve å finne måter inn i hjemmet ditt. Drakter sniker seg inn under dører og flisegulv blir uutholdelig kaldt. Hold hunden din unna trekkete områder og gi ham et varmt teppe eller puten hvis han liker å ligge på de flislagte gulvene.

Ikke la hunden din stå i bilen: Det er like farlig for hunden din om vinteren som om sommeren. Hvis du forlater bilen din og hunden din er alene i bilen, er karbonmonoksidforgiftning en veldig reell trussel mot livet hans. Selv om du slår av motoren, er det fortsatt en dårlig ide. Temperaturen i bilen vil falle raskt, slik at hunden din uten beskyttelse mot kulde.

Vokt dere for frostvæske: Vi trenger det for å holde bilene våre om vinteren, men frostvæske er dødelig for hunder. Det har en tendens til å svømme på oppkjørselen og fortauet. Våre hunder kan gå gjennom det og slikke potene etterpå, eller kan gå rett inn for en sniff og en smak. Hold øye med denne væsken mens du er ute på gang, og vask hundens poter når du kommer hjem.

Hvilke andre måter får du hunden din til vinter? Vennligst legg tipsene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Anbefalt: