Logo no.sciencebiweekly.com

7 Verified Tips for Utleiere Leie til Pet Foreldre

Innholdsfortegnelse:

7 Verified Tips for Utleiere Leie til Pet Foreldre
7 Verified Tips for Utleiere Leie til Pet Foreldre

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 7 Verified Tips for Utleiere Leie til Pet Foreldre

Video: 7 Verified Tips for Utleiere Leie til Pet Foreldre
Video: Perfect CAMPING in the RAIN - Cozy Air TENT - Dog 2024, April
Anonim

Bilder av: Olena Yakobchuk / Shutterstock.com

For utleiere som ønsker å leie til folk med kjæledyr, men har blitt brent i fortiden, har vi syv ting å sjekke før dine furrige leietakere beveger seg inn.

I årevis leide jeg fra utleiere som var hyggelige nok til å gi meg en sjanse til å leie med hundene mine. Mesteparten av den tiden jobbet jeg også på mitt lokale dyrehjem. En del av inntaksprosessen var å spørre hvorfor folk overgav sine dyr. Gang på gang ble vi fortalt at det var fordi deres utleiere ikke ville tillate dem å ha et kjæledyr.

Til slutt ble jeg utleier og min første prioritet var å sikre at leietakene mine ikke måtte velge mellom et tak over hodet eller deres beste venn.

Relatert: Pet Tips for Home Søkere og Selgere

Jeg renovert min eiendom, fjernet all teppe og lagt ned tregulv. Jeg malte veggene med en vaskbar akrylmaling. Jeg sikret bakgården med et gjerde og satt barnesikre låser på nedre skap på kjøkkenet. Jeg plasserte en søppelbøtte med et tett passende deksel på parkeringsplassen for å holde luktene på kjæledyrssprut på et minimum. Jeg ønsket å skape det perfekte stedet for en leietaker med et kjæledyr.

Hvorfor? Jeg visste at leietakere kan ha problemer med å finne et sted å bo med et kjæledyr. Her er logikken min: Hvis jeg kan tiltrekke seg en kvalitet dyreforeldre som ønsker å leie, vil jeg ha en langsiktig leietaker som vil ta vare på investeringen min. Med leiemarkedet satt mot kjæledyrseiere, kan markedsføring til denne nisjen demografiske sette eiendommen din fra hverandre.

Relatert: Studie viser urban kjæledyrseiere betale mer leie og har mindre valg i leiligheter

I min tid som utleier hadde jeg mange leietakere med kjæledyr og nesten ingen dyrelaterte problemer. Fisketanker, firben, katter, fritter og hunder - de er alle velkommen i min utleie eiendom. Fra en kjæledyr-kjærlig utleier til en annen, her er mine prøvde og sanne tips for å plukke den perfekte kjæledyr foreldre leietaker.

  1. Veterinærpleie. Først og fremst gir ansvarlige kjæledyr foreldre rutinemessig veterinærpleie for sine kjæledyr. Er kjæledyret spayed eller renset? Har de alle sine skudd? Er veterinæren villig til å gi dem en referanse?
  2. Ring Referanser. Du sjekker alltid referanser til potensielle leietakere, men når du ringer spør spesifikt om kjæledyret. Spør hvordan det oppførte seg, og hvis det var noen klager fra naboer, kjæledyrets rutine og hvor lenge leietaker har hatt det for. Pass på å spørre om de hadde noen andre dyr også. Ansvarlige kjæledyr foreldre beholder sine kjæledyr for livet, og ikke ender med et nytt kjæledyr hver gang de flytter, forlater den andre bak. Spør den tidligere utleier hvis de anser eieren for å være ansvarlig.
  3. Hvilke kjæledyr vil du tillate? Dette avhenger stort sett av plassen du leier. En leilighet i høy stigning kan være vanskelig for en hundeier, men en katt kan være veldig glad. En familie som leier et hus med en hund kan gjøre gode naboer, da de vil være ute og gå med hunden i nabolaget. Hver type kjæledyr har sine egne fordeler og ulemper.
  4. Live / Work Routine. Dyr som liker å være en del av familien, og for mye tid brukt bort kan føre til stress og dårlig oppførsel. Spør potensielle leietakere om rutinene de holder med sine kjæledyr. Hvem tar vare på kjæledyret når leietaker er borte?
  5. I nødstilfelle. Gi leietakere et skjema med detaljer om deres kjæledyr. Dette bør inkludere alder, rase, fargestoffer og hvis kjæledyret krever medisiner. I tillegg har du en liste over nødkontaktpersoner som er kjent med kjæledyret, og kan hjelpe deg om behovet oppstår.
  6. Petavfall. Husdyr skaper avfall, så staver det ut i leieavtalen din, slik du forventer at leietaker skal håndtere det. Du kan for eksempel angi at "Hundavfall skal hentes umiddelbart og plasseres i den svale søppelplassen på parkeringsplassen" Eller at "Kitty-kullet skal dobles og aldri spyles."
  7. Ekstra kjæledyr. Vær tydelig i leieavtalen din er for bestemte kjæledyr, hvis en leietaker ønsker å legge til et annet kjæledyr til familien, må du få skriftlig tillatelse.

Leie til kjæledyrseiere kan være risikabel virksomhet - det er potensial for at kjæledyrene vil forårsake skade eller irritere naboer eller andre leietakere. Men de som leier til ansvarlige kjæledyrseiere kan ende opp med den ideelle langsiktige, ansvarlige leietakere som hver utleier drømmer om.

Anbefalt: