Logo no.sciencebiweekly.com

Spør The Hairy Dogfathers: Hjelp - Min Hund Har Cabin Feber!

Innholdsfortegnelse:

Spør The Hairy Dogfathers: Hjelp - Min Hund Har Cabin Feber!
Spør The Hairy Dogfathers: Hjelp - Min Hund Har Cabin Feber!

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spør The Hairy Dogfathers: Hjelp - Min Hund Har Cabin Feber!

Video: Spør The Hairy Dogfathers: Hjelp - Min Hund Har Cabin Feber!
Video: Грязная шутка - Волосатая губка моей мамы между ног | Шутки Каждый день 2024, April
Anonim

Er hunden din rar gal fra å bli holdt innendørs i løpet av de kalde vintermånedene? The Hairy Dogfathers har noen ideer om hvordan å holde seg rent til våren kommer.

Kjære Hårete Dogfathers,

Har du tid til å svare på et par spørsmål til meg?

Min Miniature Schnauzer, Pep, og jeg må finne noe å gjøre sammen om vinteren! I de varmere månedene nyter vi begge turene. Men om vinteren blir det altfor kaldt, godt under frysing, for å gå på tur i North Dakota. Han driver meg gal - Pep er pacing rundt huset, og ønsker virkelig å gå på tur. Jeg ønsker ikke å bli gal i vinter, så hva skal vi gjøre for å holde oss aktive?

Også, jeg er interessert i terapi hunder - hvordan kommer du i gang? Jeg tror at Pep ville lage en flott terapihund. Jeg vet at en hund må være ute og være vennlig, noe som ikke er noe problem for Pep.

Takk skal du ha!

Signert "Ikke går nuts"

Relatert: Newlywed Puppy Problemer

André sier:

Kjære nøtter,

Mens det kan være kaldt ute, er vinteren ingen unnskyldning for å gå ut og ha det gøy med hunden din. Det er en rekke innendørs og utendørsaktiviteter du og Pep kan nyte. Du kan også vurdere innendørs hundevennlig sport som smidighet eller rally. Men ikke la kaldt holde deg innendørs. Hvis du eier en god vinterjakke, bør Pep også! Få ham en vinterjakke som passer ham ordentlig, så vel som et sett med støvletter, og dere to kan fortsatt nyte turer hele vinteren. Hvis du finner det er mye snø i din region, bør du vurdere snesko!

Hvis du er veldig interessert i å gjøre terapi, ta kontakt med ditt lokale humane samfunn, da sertifiseringen og andre krav varierer, basert på hvor du bor. Å ta grunnleggende og avanserte lydighetsklasser er en fin måte å komme i gang mot målet ditt.

Ha det gøy!

Relatert: En hund av noe annet navn

Kevin sier:

Kjære nøtter,

Jeg elsker at du er på utkikk etter nye eventyr å dele med Pep!

Å være en del av et terapihundeteam kan være en kraftig opplevelse for dere begge. Før du registrerer deg for å frivillig, ta en virkelig edru titt på Pep og deg selv. Terapi arbeid er streng og krevende. Andre hunder, uvanlige lyder, nye lukter og mange fremmede, kombinert med klienter som tilsynelatende ikke reagerer, utviser uregelmessig oppførsel eller ikke har full kontroll over kroppene deres, betyr at mange hunder blir stresset av terapi.

For hundene og handlers som står opp for utfordringen, foreslår jeg at du børler opp på dine avanserte lydighetsferdigheter. Ta litt lydighet eller rallyklasser. Jo mer du og din hund kommuniserer, jo mer trygg vil du være i nye situasjoner.

Når du begrenser søket etter en institusjon som du vil gjøre terapi, jobber jeg med frivilligarbeid der ute på egen hånd. Bli kjent med personalet og andre frivillige, og hvordan stedet går. Når du kjenner inn og ut, vil du bli mer vellykket når du går inn i Pep.

Jeg anbefaler å lese denne flotte boken av Jon Katz: "Izzy & Lenore: To hunder, en uventet reise og meg."

Ha det gøy der ute sammen!

Anbefalt: