Logo no.sciencebiweekly.com

Spør The Hairy Dogfathers: Terapi Hund Svindel?

Innholdsfortegnelse:

Spør The Hairy Dogfathers: Terapi Hund Svindel?
Spør The Hairy Dogfathers: Terapi Hund Svindel?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spør The Hairy Dogfathers: Terapi Hund Svindel?

Video: Spør The Hairy Dogfathers: Terapi Hund Svindel?
Video: Топ-20 СТРАШНЫХ видео в TikTok 2021 года [ЛУЧШЕЕ ГОДА] 2024, April
Anonim

Bilder av: kovalvs / Bigstock

Bare fordi du kan registrere din pooch som terapihund, betyr det at du burde? The Hairy Dogfathers har noen tanker på om en hund skal registreres bare for leserens bekvemmelighet.

Kjære Hårete Dogfathers,

Jeg har et bryllup neste vinter som jeg har blitt invitert til. Jeg er nær denne niesen, og jeg vil gjerne støtte henne. Det er imidlertid et bryllupsdestinasjon, og jeg vil ikke forlate hunden min hjemme. Jeg hørte fra en venn at hun registrerte henne pooch som en terapihund, så hun kan ta med det på flyet med henne hvor som helst hun går. Hvordan gjør jeg dette?

Signert, ikke kommer til å fly alene

Relatert: Hvorfor er ikke Service Dog Svindel mot loven?

André sier:

Kjære Ingen Solo,

Å forlate hunden din når du går bort er aldri morsom. Jeg gjør alltid mitt beste for å planlegge reiseferier i stedet for å treffe luftveiene for denne nøyaktige grunnen. Når det gjelder din nåværende situasjon, kan du få hunden til å gi noen form for servicebetegnelse et alternativ, du må gjøre litt forskning på dette da kravene varierer etter region. Men jeg er forsiktig at før du går gjennom med dette, sørg for å tenke det gjennom. Å få hunden din på flyet er bare en del av det; Vil denne ferien være gunstig for å ha hunden din med deg? Planlegger du å tilbringe ettermiddagen på en svømmetur eller på stranden? Hvis hunden din vil ende opp med å bruke mer tid på hotellrommet enn hos deg, er du sannsynligvis bedre å finne en god kennel hvor hunden din og du kan leve mens du nyter niesens bryllup.

Relatert: American Airlines Stopper Hero Service Dog From Boarding Home

Kevin sier:

Nei, ingen solo! Bare ikke gjør det! Folk som stoler på servicehunder, RELY PÅ dem! Nå ser vi nektet adgang til faktiske servicehunder fordi så mange mennesker har hatt samme tanke som deg og prøver å få hundene deres gått ut som "terapi hunder." Dette er et voksende problem som truer spesielle behov og deres hunder. Faktiske servicehunder går gjennom intens trening, ikke så de kommer på fly, men så kan de gjøre en kritisk jobb.

Jeg får skylden, og du vil ikke la vognen ligge bak for et bryllup. Men spør deg rundt - det er noen virkelig flotte hus sitters og doggy camps der ute. De beste står opp tidlig, så begynn å se nå. Og min innsats er at hunden din vil ha så god tid, han vil ikke engang savne deg!

Anbefalt: