Logo no.sciencebiweekly.com

Spør The Hairy Dogfathers: meninger Breed Uvitenhet

Innholdsfortegnelse:

Spør The Hairy Dogfathers: meninger Breed Uvitenhet
Spør The Hairy Dogfathers: meninger Breed Uvitenhet

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spør The Hairy Dogfathers: meninger Breed Uvitenhet

Video: Spør The Hairy Dogfathers: meninger Breed Uvitenhet
Video: Не Смотреть на Голодный Желудок‼️ Деликатесы Привоза‼️ Привоз Сало! Обзор Ножей 2024, April
Anonim

Bilder av: Ots-foto / Bigstock

Alle har en mening, men når de er uinformert, er de en smerte i rumpa! The Hairy Dogfathers veier inn på hva de skal gjøre når folk kommenterer hundens størrelse.

Kjære Hårete Dogfathers,

For seks måneder siden adopterte jeg Mars fra pundet. De anslår at han er ca 16 måneder gammel, og han er en så fantastisk hund!

Mars har mye energi. Jeg tar ham til hundeparken før arbeid, spiller henting når jeg kommer hjem, og vi jogger sammen hver kveld etter middagen. Mars har alt dette så mye som jeg gjør! Beskytteren sa at han var en del bokser, og at han ville være høy energi. Vi møter hverandres behov og gjør hverandre så lykkelige.

Men det er bare en ting som jeg skulle ønske jeg kunne endre. Jeg er bare syk og trøtt av folk som kommenterer hundens vekt! På grunn av vår aktive livsstil har Mars en mager, atletisk bygge. Det ser ut til at uansett hvor jeg går, venner, familie og til og med komplette fremmede føler at de kan kommentere om hundens vekt. Noen er uskyldige, noen er anklagende. Mars har sett veterinæren, og jeg ble fortalt at han er en glad, sunn, atletisk hund. Hvordan stopper jeg disse kommentarene … annet enn å bringe et signert notat fra veterinæren overalt hvor vi går?

signert, Jeg har hatt det opp til her!

Relatert: Spør The Hairy Dogfathers: Dog Får ikke Game

André sier:

Du og Mars høres ut som ganske lag, det er flott å høre hvordan du jobber sammen for å møte hverandres behov. Virkeligheten er at mange hunder har problemer med å holde vekt på, spesielt når de er unge og aktive. Hvis veterinæren din sier at Mars er sunn, så har du ingenting å bekymre deg for. Dessverre er det ikke skjult Mars-atletisk bygge med en bokserlignende pels og du kan ikke forandre oppfatningen av andre. Det du kan endre er hvordan du tolker kommentarene du hører, og jeg gjetter at mange av disse kommentarene kommer fra eiere av overvektige hunder. Vær stolt over at du kan møte hundens behov og at du og Mars er lykkelige og sunne.

Holde opp det gode samarbeidet!

Relatert: Hvordan du forteller om hunden din er overvektig

Kevin sier:

Jeg er så glad for å høre at hunden din ikke er overvektig og i fare for å utvikle ytterligere helseproblemer. Fedme, hos kjæledyr og mennesker, er på en helt høy måte, som det fremgår at folk ikke kan sette pris på en magert, sunn hund når de ser en. Disse nosy-nellies dukker opp overalt! Du kan ikke stoppe dem fra å si dumme ting, men du kan gi dem noe å snakke om! Når det er en fremmed, fortell dem at han trener for OL, smil, og så bare gå bort.

For din familie, vær fast og stå på bakken. Start en samtale om fedme fra kjæledyr, og farene som kjæledyrsforeldre setter sine hunder og katter i, ved overmating og under-trening. Vær den fyren! Vær den fyren som snakker om risikoen for overvektige kjæledyr - gjør opplæring ditt beste forsvar. Snart nok forstår de hva du snakker om og slutter å fortelle deg å mate hunden din mer!

Lykke til og fortsett det gode arbeidet!

Og hvis alt annet feiler, husk at hvis de negative nellies begynner å bringe deg ned … kan du enkelt utrulle dem!

Kevin

Anbefalt: