Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan behandle en hund med allergier

Innholdsfortegnelse:

Hvordan behandle en hund med allergier
Hvordan behandle en hund med allergier

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan behandle en hund med allergier

Video: Hvordan behandle en hund med allergier
Video: Я никогда не ел такой вкусной курицы в соусе!!! Рецепт за 10 минут! 2024, April
Anonim

Bilder av: Joshua Minso / Shutterstock

Noen nyttige tips om hvordan å behandle en hund med allergi

På samme måte som oss kan hunder utvikle allergier. Disse kan bringes på av en rekke forskjellige faktorer: støv, loppebitt, matfølsomhet og mugg, sammen med utallige andre miljøfaktorer. De kan innåndes, absorberes gjennom huden eller spises. Og hvis hunden din har en allergi, kan den presentere seg på mange måter, for eksempel utslett, hoste, nysing, rennende øyne og betennelse. Når dette skjer, hva gjør du? Ikke bekymre deg - vi vet hvordan du skal behandle en hund med allergi.

La oss gå over noen av de vanligste symptomer på hundallergi og hvordan du kan behandle dem hjemme.

Forebygging

Det beste du kan gjøre er å forhindre allergier før de skjer. Det er hunden din som er allergisk mot pollen, hold ham inne når du er på morgenen og om kvelden, når luftbåren pollen er i verste fall. Hvis støv er et problem, vær våken med støvsuging, støv og vaske sitt soveområde. Du vil kanskje vurdere å kjøpe en luftrenser.

Hvis du oppdager støt på hundens ansikt, kan det hende at hunden din er allergisk mot sine retter. Bruk rustfritt eller glass kjæledyr boller og kast de plastiske boller unna. Når hunden kommer inn fra utsiden, tørk eller skyll føttene for å kvitte seg med dvelende allergener. Og hold windows lukket for å holde alt fra å blåse inni.

Kløe / Kloring

Dette er den vanligste av reaksjoner på allergi. Det er en uendelig syklus: Hunden din vil klø av kløen, slikke eller tygge kløende hud. Dette gjør kløen verre og kan skape økende sår. Du ønsker å fange dette hunden allergi symptomet før det blir alvorlig.

Det din hund liker vann, slikker han i kaldt vann kan bidra til å lindre den umiddelbare kløen. Hvis du hunden bare ikke kommer inn i karet, kan du suge en vaskeklut med kaldt vann og forsiktig presse det over hundens irritert hud.

En annen naturlig kløe eliminator er i din pantry: havremel! Du kan bruke enten vanlig eller hurtigkokende havre. Bare legg til en håndfull havremel (bruk en kaffekvern eller matprosessor for å male havre til melaktig konsistens) og legg den til et vannkar. Dette kan bidra til å lette irritasjonen og gi et smøremiddel på huden for å holde det tørket ut. Gni havregryn og vannblanding inn i hundens hud. La den stå på i 10 minutter og skyll den helt av.

Hvis hunden din har vondt, prøv å suge det infiserte området i Epsom-salter. Den har naturlige helbredende egenskaper som motvirker infeksjon, reduserer hevelse og fremmer helbredelse. Påfør en foldet klut forsiktig til det berørte området eller suge området i en mettet løsning i 5 til 10 minutter (sørg for at hunden din ikke drikker saltvannet). Du kan bruke denne behandlingen en eller to ganger om dagen.

Orale behandlinger

Det er ting du kan gi hunden din muntlig som vil hjelpe til med å behandle allergi. Du vil kanskje gi hunden din Omega 3-fettsyrer, enten som supplement eller med maten (du kan bryte åpne en kapsel eller sette den i en godbit). Fettsyren kan stoppe hundens immunsystem fra overreaktivering. Dette tar omtrent tre til seks uker før det begynner å fungere, så vær ikke bekymret hvis du ikke ser forbedringen umiddelbart.

Et annet muntlig alternativ er antihistaminer, som finnes i noen apotek. Det virker ved å motvirke frigjøring av histaminer, noe som forårsaker irritert hud. En dose på mellom 1 og 3 mg for hvert pund av hundvekt anbefales, men du bør kontakte din veterinær for bestemte doseringsmengder.

Det er ingen kur mot hundallergi, men ved å følge tipsene ovenfor kan du gjøre symptomene mindre irriterende. Og hvis du har noen tips om hvordan du skal behandle en hund med allergi, vil vi høre dem - vær så snill å la dem gå i kommentarfeltet nedenfor, slik at alle leserne i vårt samfunn kan gi dem en prøve.

Anbefalt: