Logo no.sciencebiweekly.com

Planlegging av kjæledyrets fremtid: Hva alle kjæledyr foreldre bør gjøre først

Innholdsfortegnelse:

Planlegging av kjæledyrets fremtid: Hva alle kjæledyr foreldre bør gjøre først
Planlegging av kjæledyrets fremtid: Hva alle kjæledyr foreldre bør gjøre først

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Planlegging av kjæledyrets fremtid: Hva alle kjæledyr foreldre bør gjøre først

Video: Planlegging av kjæledyrets fremtid: Hva alle kjæledyr foreldre bør gjøre først
Video: Sjogren's: The Second Most Common Cause of Dysautonomia 2024, April
Anonim

Bilder av: Halvpunkt / Shutterstock

En ideell dyrevelferdsorganisasjon hjelper deg med å sikre at kjæledyret ditt får livslang omsorg i tilfelle de overlever deg.

Når du får et kjæledyr, gjør du en levetidsforpliktelse. Men hva skjer hvis kjæledyret overlever deg? Uansett alder, er det viktig å ha en plan på plass, bare i tilfelle det sikrer at dine pelsbarn blir tatt vare på selv om du ikke er der lenger.

2. sjanse 4 Dyr, en ideell dyrevelferdsorganisasjon, hjelper pawrents å gjøre alle nødvendige ordninger for deres kjæledyrs fortsatte omsorg - i tilfelle de dør eller blir syke. Mens ingen liker å tenke på worst case-scenarioer, er det viktig å være forberedt på dem, spesielt hvis du har noen helt avhengig av deg. Amy Shever, regissøren og funnet av 2. Chance 4 Pets understreker de tre viktigste trinnene som alle kjæledyrsforeldre bør ta:

Ha en engasjert omsorgsperson

Dette kan være noen i nærheten av deg som er både i stand til og villig til å ta vare på din firbente følgesvenn hvis du skulle gå forbi. I tilfelle du ikke kjenner noen som vil være en god kandidat, spør veterinæren din eller kjæledyr sitter for anbefalinger. Alternativt kan du også se på livstidspleie eller lokale dyrevelferdsgrupper.

Dokumenthåndteringsanvisninger

Når det gjelder troen på din furre beste venn, er det ikke godt nok å stole på noen ord. Kontakt en advokat for å sette en testamente eller en kontrakt på plass, noe som vil garantere at katten din eller hunden blir tatt vare på gjennom hele levetiden.

Opprett et tillitsfond

Mat, medisinske regninger, leker, grooming-det hele legger til. Hvis mulig, begynn å sette penger til side for å gi de nødvendige midlene til kjæledyrets livstidspleie, selv om du ikke er i nærheten. I tillegg kan du sette opp en kjæledyr tillit eller inkludere dem i din eiendom for å sikre at de blir gitt.

Hvis du er single og bor på egenhånd, gir 2 Chance 4 Pets gratis ID-kort du kan skrive ut og holde i lommeboken din. I tilfelle av en ulykke vil dette kortet bidra til å varsle folk til det faktum at du har et kjæledyr som venter på deg hjemme, og hvem du skal kontakte i denne situasjonen.

Alle kjæledyrsforeldre bør planlegge for deres kjæledyrs fremtid. Du vet aldri hva i morgen kan bringe, så vær sikker på at selv om du ikke er der lenger, er din dyrebare firbente følgesvenn trygg og glad med noen andre som elsker dem.

Anbefalt: