Logo no.sciencebiweekly.com

Innenriks korthår

Innholdsfortegnelse:

Innenriks korthår
Innenriks korthår

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Innenriks korthår

Video: Innenriks korthår
Video: Moli Hua - Mandarin Chinese Kid Song Nursery Rhymes lyrics 2024, April
Anonim
  • Høyde: 8-10 tommer
  • Vekt: 6-16 lb
  • Levetid: 12-16 år
  • Fysikk: Muskuløs mellomstor kropp
  • Passer best for: Enhver kattelskende familie, familier med barn og andre kjæledyr, singler, førstegangskatteiere
  • temperament: Lekfull, utadvendt, vennlig, kjærlig
  • Sammenlignbare raser: Innenriks Middels Hår, Innfødt Longhair

Innfødt korthår, Breed History

En av de mest populære kattrasene i verden er den innenlandske korthåret, som også ofte refereres til som DSH. Men dette er ikke en eneste anerkjent ras. Snarere er en innenlands korthårskatt en som har en blandet forfedre.

Det antas at den innenlandske korthåret ble tammet i det gamle Egypt, rundt 2000 f.Kr. Men rasen gjorde ikke vei til Amerika før pilegrimer tok noen av disse kattene på Mayflower med henblikk på kontroll av gnagere.

En av de mest populære kattrasene i verden er den innenlandske korthåret, som også ofte refereres til som DSH.

Breed Egenskaper

Den innenlandske korthåret kommer i alle farger og mønster, inkludert en rekke vakre øyenfarger som inkluderer blå, grønn og gull. Noen kan til og med ha merkelige øyne, eller et øye som er blått og et annet som er grønt, som et eksempel.

Innfødte shorthairfarger spenner fra hvitt og svart, til ingefær, grå og mer. Og mønstre inkluderer tabby, patched tabby, tortie, solid, calico og røyk.

Grooming Krav

Fordi den innenlandske korthåret er en katt som har en kort lengde frakk, er en enkel ukentlig børsting en fin måte å opprettholde helsen og mykheten til huden og pelsen. Disse kattene vil grundig gifte seg selv, så du trenger ikke å bekymre deg for å bade dem. Også, i motsetning til langhårede raser, trenger du ikke å bekymre deg for at pelsen blir mattet eller sammenflettet. Disse funksjonene gjør det til en ideell katt for travle familier som ikke har for mye tid til å tilbringe grooming sine katter, men liker å pusse sine kjæledyr regelmessig for å fjerne løse hår og redusere shedding.

Fotokreditt: karamysh / Bigstock; Azalia / Bigstock

Anbefalt: