Logo no.sciencebiweekly.com

Bullmastiff

Innholdsfortegnelse:

Bullmastiff
Bullmastiff

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Bullmastiff

Video: Bullmastiff
Video: os PIORES STATUS do ZAP (ft. kooovr e quasar) 2024, April
Anonim
  • Høyde: 24-27 tommer
  • Vekt: 110-130 lb
  • Levetid: 8-15 år
  • Gruppe: AKC Arbeider
  • Passer best for: Familier med barn, aktive singler og eldre, vaktplikt, hus med verft
  • temperament: Lett, stille, fet, kraftig
  • Sammenlignbare raser: Boxer, Mastiff

Bullmastiff Grunnleggende

Kraftig bygget og sterk, du vil ikke møte en Bullmastiff i et mørkt smug. Disse store hundene har stor utholdenhet, styrke og solid kropp. Det første inntrykket du får når du ser en Bullmastiff er en muskuløs, truende leterhund, som gjør den perfekt til å beskytte familien din.

En naturlig verge, Bullmastiff er beskyttende og fryktløs når det gjelder å beskytte sin mester og familie. Du kan oppdage at hunden din er i stand til å opprettholde fremmede i starten (en god kvalitet i en vakthund), men denne rasen er kjærlig og hengiven mot venner og familiemedlemmer. La oss finne ut mer om Bullmastiff.

Disse store hundene har stor utholdenhet, styrke og solid kropp.

Opprinnelse

Bevart av spillerne i slutten av 19th århundre, ble Bullmastiff brukt til å skremme av poachere i England. I 1924 anerkjente engelske Kennel Club standard og anerkjente Bullmastiffen som en rasehund, etterfulgt av American Kennel Club i 1933. Diamondsamfunnet i Sør-Afrika har brukt Bullmastiffs som vakthund, og over hele verden har denne voldsomme, intelligente rasen hjulpet i politi og hærarbeid, og blitt brukt som hjelpedyr og jaktvakter. Pålitelige, smarte familieforesatte og følgesvenner, elsker Bullmastiff trøstende, leke og leve med familier, og vil gi et godt tillegg til de fleste livsstil.

stamtavle

The Bullmastiff er et kryss mellom Bulldogs og Mastiffs og ble avlet for å være en poacher-jakthund.

Bullmastiff ble anerkjent av AKC i 1933.

Mat / kosthold

Bullmastiffen gjør det bra på en rå diett eller på premium, høykvalitets kommersiell hundemat. Bullmastiffs elsker epler, bananer, jordbær og tomater, men vær forsiktig når du gir hunden sur type frukt fordi det kan føre til diaré. Gi din Bullmastiff flere små måltider i stedet for en stor en for å forhindre oppblåsthet.
Bullmastiffen gjør det bra på en rå diett eller på premium, høykvalitets kommersiell hundemat. Bullmastiffs elsker epler, bananer, jordbær og tomater, men vær forsiktig når du gir hunden sur type frukt fordi det kan føre til diaré. Gi din Bullmastiff flere små måltider i stedet for en stor en for å forhindre oppblåsthet.

En naturlig verge, Bullmastiff er beskyttende og fryktløs når det gjelder å beskytte sin mester og familie.

Opplæring

Siden Bullmastiffs er så stor, kraftig bygget, beskyttende hund, vil den trenge tidlig sosialisering og trening. Når en hund er godt sosialisert og godt trent, vil den bli til et troverdig og selvsikkert kjæledyr. Fra get-go, din Bullmastiff må lære at du er ansvarlig. Siden denne rasen er viet og beskyttende, har den et sterkt behov for å beskytte og beskytte familien mot enhver form for fare, og du må kunne kontrollere hunden din. Start sosialisering ung og la hunden oppleve nye severdigheter, lukter, lyder, steder, mennesker og dyr - det vil bidra til å gjøre din Bullmastiff til et selvsikkert, godt justert, ikke-aggressivt kjæledyr. Når oppdrettet med barn og andre dyr, vil Bullmastiff danne et kjærlig og lekende forhold til dem.

Sosialiser og trene din Bullmastiff ved hjelp av positiv forsterkning, vennlighet og tålmodighet. I tillegg må treningsøkter være interessant og morsomt for både deg og din hund.

Vekt

Male Bullmastiffs veier 110 til 133 pounds, mens kvinner veier 100 til 120 pounds.

Temperament / Behavior

The Bullmastiff er en lojal, hengiven, modig hund som gjør en utmerket vakthund. Din pooch vil elske familien din og forsvare seg og ta vare på dem. Dens naturlige instinkt er ikke å angripe, men å plassere seg mellom sin herre og fremmed eller slå inntrengeren til bakken og hold ham nede. Selv om det vanligvis ikke ville angripe eller bite, hvis det er redd for familien sin, blir det bestemt og aggressivt.

Bullmastiffen er vanligvis lojal, rolig, kjærlig og dristig, og har en jevn natur. Denne rasen har ingen frykt, men kan av og til bli forsettlig, så trener og sosialiserer hunden din fra en tidlig alder, slik at den vet riktig oppførsel. På grunn av sin store størrelse krever små barn tilsyn når de er rundt hunden, slik at de ikke blir skadet ved et uhell. Mange Bullmastiffs følger godt med andre hunder, mens andre bare vil tolerere mannlige hunder eller hunder.

Vanlige helseproblemer

Bullmastiffs er generelt en sunn hundesort, men noen helseproblemer kan oppstå. Disse inkluderer hip og albue dysplasi (arvelig tilstand kan føre til lameness og alvorlig smerte), oppblåsthet eller magesvikt (en alvorlig tilstand som påvirker store hunder med dype bryst),
Bullmastiffs er generelt en sunn hundesort, men noen helseproblemer kan oppstå. Disse inkluderer hip og albue dysplasi (arvelig tilstand kan føre til lameness og alvorlig smerte), oppblåsthet eller magesvikt (en alvorlig tilstand som påvirker store hunder med dype bryst),

Hypothyroidism (skjoldbruskhormonmangel forårsaker mangel på energi, fedme og infertilitet), hudproblemer (denne rasens sensitive hud er utsatt for irritasjon, sår og utslett), øyeproblemer, kreft, svulster og hjertesykdom.

Forventet levealder

Bullmastiffs har en forventet levetid på 8 til 15 år.

Treningskrav

Bullmastiffs er ikke aktive hunder. Faktisk liker denne rasen bare å ta det lett og er lykkelig lazing rundt huset og gjør så lite som mulig. Sørg for å få hunden din ute slik at den forblir aktiv. Din Bullmastiff trenger nok daglig mosjon for å holde den i form. Ta hunden din ut for daglige turer og lek i en stor inngjerdet bakgård. Moderat, regelmessig mosjon og overvåking av måltidene vil holde hunden din fra å bli overvektig.

The Bullmastiff er en lojal, hengiven, modig hund som gjør en utmerket vakthund.

AKC

The American Kennel Club sier dette om rasen: "The Bullmastiff er et sterkt og kraftig bygget dyr som har stor intelligens og en vilje til å tilfredsstille, og gjør dem ideelle familiekammerater og beskyttere. Selv om den er stor, forblir rasen både smidig og aktiv og lykkes i konformasjon, lydighet, smidighet, sporing, karting og terapi."

Frakk

Med dens tette, korte frakk er Bullmastiff beskyttet mot kulde, snø og regn. Kappen hans kommer i brindle, fawn, eller rød med mørke ører og snute. På brystet kan en Bullmastiff ha et lite hvitt merke.

Den korthåret kappen er lett å stelle. Pensel pelsen ved hjelp av en fast børste eller gummi børste og metall kam, som vil bidra til å fjerne løs hår og dander samtidig som kappen er sunn og skinnende. Bullmastiffs skur og regelmessig børsting bidrar til å redusere mengden pels funnet rundt huset. Bare gi Bullmastiff et bad når det kreves ved hjelp av en kvalitetssjampo laget spesielt for hunder.

valper

Du må sette reglene så snart du tar med din Bullmastiff-valp hjemme. Begynn trening og sosialisering så tidlig som mulig, slik at valpen din blir vant til forskjellige opplevelser, dyr og mennesker.

Fotokreditt: Eric Isselee / Shutterstock

Anbefalt: