Logo no.sciencebiweekly.com

Flott Danoodle

Innholdsfortegnelse:

Flott Danoodle
Flott Danoodle

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Flott Danoodle

Video: Flott Danoodle
Video: Vènerie & Grand Bleu de Gascogne 2024, April
Anonim
  • Høyde: 28-30 tommer
  • Vekt: 90-110 lb
  • Levetid: 8-13 år
  • Gruppe: ikke aktuelt
  • Passer best for: Singler og familier med barn og andre kjæledyr, bor i et hus med en hage
  • temperament: Sosialt, vennlig, smart, kjærlig, lojal og ivrig etter å tilfredsstille
  • Sammenlignbare raser: Great Dane, Poodle

Great Danoodle Basics

The Great Danoodle er en designer crossbreed hvis opprinnelse ikke er helt klar.

stamtavle

The Great Danoodle er et kryss mellom en purebred Great Dane og Poodle.
The Great Danoodle er et kryss mellom en purebred Great Dane og Poodle.

Mat / kosthold

Fordi Great Danoodle er en så stor hund, vil han kreve en god mengde mat hver dag for å opprettholde generell helse og få tilstrekkelig ernæring. Det er en god ide å mate hunden din med en høy kvalitet, tørr hundemat i mengden av fire eller fem kopper per dag. Del dette beløpet i to eller tre porsjoner per dag.

Hvis du velger å innlemme en høykvalitets hermetisert hundemat, kan du justere mengden tørr mat du mater, slik at din Great Danoodle ikke vil ende opp med å spise for mye og få for mye vekt.

Great Danoodles er intelligente og lydige hunder som er villige til å tilfredsstille.

Opplæring

Store Danoodles er intelligente og lydige hunder som er villige til å behage, så de vil ikke være vanskelige å trene. For å gjøre treningen enda enklere, bør du innlemme bruken av godbiter og bruke dem ofte gjennom hele prosessen. Også ved å holde på med positiv forsterkning og ros vil du oppmuntre hunden til å lytte til deg.

Disse hundene kan til og med bli lært nyttige triks, for eksempel å sette ting unna for deg, kaste ut ting i søpla, og mer. Gjentagelse og konsistens er nøklene til suksess med disse typer triks.

Vekt

En ekstra stor storfarge, den store Danoodle veier mellom 90 og 110 pund.

Temperament / Behavior

Din store Danoodle vil elske deg så mye at han kan vise separasjonsangst når han er igjen hjemme alene. Derfor bør du ikke bringe denne hunden inn i familien din hvis du er en travel person, eller du reiser mye. Men selv om du er hjemme mye, må du kanskje ta skritt for å forhindre separasjonsangst ved å forbli likegyldig og rolig før du forlater huset og når du kommer hjem, mens du etablerer en rutine som din Great Danoodle vil være komfortabel med.

Samlet sett er disse ekstremt søte hundene beskjedne og høflige, så vel som milde med alle de møtes. De har ikke en tendens til å slikke eller hoppe på folk, selv om de er veldig glad i å være rundt sine menneskelige følgesvenner. Når disse hundene blir kjent med deg, vil de elske deg betingelsesløst og forbli lojale til slutten.

På grunn av deres omsorgsfulle og hengivne temperament, gjør Great Danoodles perfekte familie kjæledyr. De vil komme godt sammen med barn og andre kjæledyr, og vil glede seg over å være en del av handlingen.

Hvis du er på jakt etter en hund som vil gjerne holde øye med ditt hjem og gi deg beskjed hvis noe mistenkelig skjer, vil Great Danoodle ikke skuffe. Disse hundene vil bjeffe - og de vil bjeve høyt - for å varsle deg når det er nødvendig. Men fordi de ikke uopphørlig bjeffer, vil de ikke forstyrre naboene.

Vanlige helseproblemer

Som alle andre hybridhund raser, kan Great Danoodle potensielt arve noen av de helseproblemene som er vanlige i sine foreldre raser. Imidlertid er det ingen garanti for at noen hund vil arve disse problemene, og det er ingen måte å avgjøre hva en hunds langsiktige helse vil være.
Som alle andre hybridhund raser, kan Great Danoodle potensielt arve noen av de helseproblemene som er vanlige i sine foreldre raser. Imidlertid er det ingen garanti for at noen hund vil arve disse problemene, og det er ingen måte å avgjøre hva en hunds langsiktige helse vil være.

Selv om det ikke er noen rasspesifikke plager som er rapportert hos Great Danoodle, er dens foreldre raser utsatt for forhold som inkluderer felles dysplasi, epilepsi, kreft, patellar luxation, oppblåsthet, Van Willebrands sykdom, Cushings sykdom, Addisons sykdom, utviklingsproblemer, og problemer med hud, hjerte og øyne.

Forventet levealder

The Great Danoodle har en gjennomsnittlig levetid på 8 til 13 år.

Treningskrav

Fordi Great Danoodle er en stor hund, vil han trenge treningsøkter daglig. Imidlertid vurderes hans treningsbehov mer moderat i forhold til pudelen. Han vil glede seg over å gå på to eller flere turer eller jogger hver dag, og han vil gjerne ha tid på åpne steder, for eksempel din sikre bakgård eller hundeparken. Denne vanlige fysiske aktiviteten vil tillate ham å opprettholde god muskelton og en sunn vekt.

The Great Danoodle er beskjeden og høflig, så vel som mild med alle de møtes.

Anerkjente klubber

The Great Danoodle er ikke anerkjent av American Kennel Club, da det regnes som en hybrid rase. Denne rasen er imidlertid anerkjent av Designer Breed Registry (DBR).

Frakk

En stor Danoodle kappe kunne ta på seg egenskapene til puddelen eller den store danskeren. Hvis kappen er mye som den store danskeren, vil den være sur, tykk, silkeaktig og kort. På den annen side, hvis din Great Danoodle har mer av et puddeljakke, blir det tett og krøllet.

Den gode nyheten er at disse hundene ikke kaster mye, og de har heller ikke behov for høy pleie. Du kan pusse hunden et par ganger i uken, samt bade ham når han blir for skitten. Hvis hundens pels blir for lang, spesielt mellom pote pads, bør den bli trimmet.

valper

Selv om Great Danoodle vil vokse opp til å være en stor hund, vil han være liten mens han er en valp, så han bør håndteres med forsiktighet. Sosialisering og trening av valpen din i en tidlig alder, vil hjelpe ham å akklimatisere seg med å være rundt barn, andre kjæledyr og en rekke mennesker. Dette vil også sikre at hunden din vil være klar over sin egen størrelse når han vokser.

Fotokreditt: Calloweace Doodles; Eponaleah / Bigstock

Anbefalt: