Logo no.sciencebiweekly.com

Snappers

Innholdsfortegnelse:

Snappers
Snappers

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Snappers

Video: Snappers
Video: ▶Самые мощные басы в наручном гаджете. Basslet - почувствуй музыку телом. 2024, April
Anonim
  • Gruppe: Saltvann
  • Størrelse: Medium, Large
  • temperament: Samfunnet
  • Akvarium størrelse: Veldig stor
  • Svømmingsregion (er): Midt, nederst
  • Egnede tankekammerater: Ikke-aggressive arter av tilsvarende størrelse; Skal holdes i skoler på 3 eller flere
  • Vanskelighetsgrad: Ukentlig

Generell beskrivelse

Arten kjent som snappers tilhører Lutjanidae-familien av marine fisk som inneholder rundt 113 forskjellige arter. Disse fiskene kan vokse opp til 3,3 meter lang, og de har en tendens til å reise i svært store skoler. Fordi disse fiskene vokser så store og må holdes i grupper, vokser de raskt de fleste akvarier. Når det gjelder temperament, er snappers imidlertid generelt ikke-aggressiv fisk som gjør det bra i meget store saltvanns samfunnstanker med andre ikke-aggressive arter.

Snappers er generelt ikke-aggressiv fisk som gjør det bra i svært store saltvanns samfunnstanker.

Origins

Snappers har en tendens til å bo i de tropiske og subtropiske områdene i verdens største hav. Disse fiskene foretrekker å bo i steinete eller korallrev hvor de kan bli funnet på dybder rundt 100 meter eller i mer åpne farvann på dybder opp til 500 meter.

Farge

Med mer enn 100 arter som eksisterer, viser snappers et bredt utvalg av farger og mønstre. Noen snappers er litt kjedelige i farger, viser forskjellige nyanser av sølv, grå, brunbrun og brun, mens noen arter er fargerike med blå eller gule striper. Andre farger du ser i ulike arter av snapper inkluderer rød, grønn, oransje, rosa og lilla.

Vedlikehold og pleie

En av utfordringene med å holde snappers i hjemmet akvariet er deres størrelse - de krever meget store stridsvogner på 300 liter eller mer i kapasitet. Ulike arter av snapper kommer fra forskjellige habitater, men de fleste lever i steinete eller korallrev, slik at tanken skal være sparsomt dekorert med levende stein eller hardy koraller. Disse fiskene foretrekker tropiske temperaturer i området 72 ° F til 82 ° F med et lite alkalisk pH-område mellom 8,1 og 8,4. Ideell med moderat hardhet mellom 8 og 12 dKH.

Ulike arter av snapper kommer fra forskjellige habitater, men de fleste lever i steinete eller korallrev.

fôring

Når det gjelder matvaner, er det to typer snapper. Noen snappers spiser primært på bønne hvirvelløse dyr og liten fisk mens andre spiser på plankton. Benthic matere bør tilbys en rekke ferske og frosne matvarer, inkludert reker, ormer og muslinger, samt krepsdyr som krabber og andre hvirvelløse dyr.
Når det gjelder matvaner, er det to typer snapper. Noen snappers spiser primært på bønne hvirvelløse dyr og liten fisk mens andre spiser på plankton. Benthic matere bør tilbys en rekke ferske og frosne matvarer, inkludert reker, ormer og muslinger, samt krepsdyr som krabber og andre hvirvelløse dyr.

Les også: Sette opp et tidsplan for rutinemessig vedlikehold av tank

Avl Info

Fordi snappers er en skolefisk, er deres avlvaner noe unike. Disse fiskene har en tendens til å gyte i svært store grupper, og frigjør store mengder egg og sæd i vannet på en gang. Snappers pleier å gyte flere ganger i løpet av sesongen i løpet av høsten og vinteren.

Akvarium varianter

Det er omtrent 113 forskjellige arter av snapper, men ikke alle er anbefalt for akvariet. Noen av de mest populære artene av snapper inkluderer følgende:

  • Bluestripe Snapper (Lutjanus kasmira)
  • Threadfin Snapper (Symphorichthys spilurus)
  • Keiser snapperLutjanus sebae)
  • Rød snapper (Lutjanus campechanus)
  • Queen Snapper (Etelis oculatus)
  • Yellowtail Snapper (Ocyurus chrysurus)

Fotokreditt: Rich Carey / Bigstock