Logo no.sciencebiweekly.com

Freshwater Gobies

Innholdsfortegnelse:

Freshwater Gobies
Freshwater Gobies

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Freshwater Gobies

Video: Freshwater Gobies
Video: DRAGON NEST (Pelicula completa en español) 2024, April
Anonim
  • Gruppe: ferskvann
  • Størrelse: Liten
  • temperament: Samfunnet
  • Akvarium størrelse: Liten
  • Svømmingsregion (er): Bunn
  • Egnede tankekammerater: Gouramis, Rainbowfish, Livebearers, Danios, Barbs, Steinfisk
  • Vanskelighetsgrad: Ukentlig

Freshwater Gobies Generell beskrivelse

Navnet Goby gis til fisk som tilhører familien Gobiidae, som er en av verdens største familier av fisk, som inneholder mer enn 2000 arter. De fleste gobies forblir ganske små, vokser ikke mer enn 4 inches i lengde, med noen arter som vokser mindre enn 1 tommer lang. Hver art er unik, men ferskvannsbiter er generelt fredelig samfunnsfisk som kan holdes sammen med andre samfunnsarter.

Ferskvannfobier er generelt fredelig samfunnsfisk som kan holdes sammen med andre samfunnslag.

Origins

De fleste gobies er saltvannsfisk eller brakede arter, selv om et fåtall har blitt tilpasset ferskvannsområdet. De fleste ferskvannssvin som Knight Goby og Bumblee Goby kommer fra asiatisk opprinnelse der de finnes i tettplante omgivelser med masse rockwork.

Farge

Gobies er en svært fargerik familie av fisk og mens marine arter er noen av de mest fargerike, ferskvann gobies utviser en rekke farger også. Bumblebee Goby har for eksempel en svart og gul stripet kropp mens Knight Goby er sølv med svarte flekker.

Vedlikehold og pleie

Selv om de eksakte kravene varierer fra en art av Goby til en annen, foretrekker de fleste ferskvannsfugler varmt vann i temperaturområdet 72 ° F til 84 ° F. Det ideelle pH-området for ferskvannsobber er generelt mellom 7,5 og 8,5 med en vannhardhetsanbefaling som varierer fra 9 til 19 KH. Gobies foretrekker plantetanker med steiner og andre innredningsartikler der de kan gjemme seg.

fôring

For det meste vil gobies akseptere et bredt utvalg av matvarer, inkludert flager, pellets, insekter og andre ferske matvarer. I naturen betraktes gobies enten kjøttetende eller altærende, så velg kommersielle matvarer som er designet for kjøttetende fisk.
For det meste vil gobies akseptere et bredt utvalg av matvarer, inkludert flager, pellets, insekter og andre ferske matvarer. I naturen betraktes gobies enten kjøttetende eller altærende, så velg kommersielle matvarer som er designet for kjøttetende fisk.

Det finnes over 2000 arter av Goby som eksisterer, men bare noen få er tilpasset ferskvannsmiljøer.

Avl Info

Alle ferskvannsbiter er eggleggende arter, selv om detaljene i oppdrettsadferdene kan variere noe. Vanligvis legger kvinnelige gobier eggene sine over steinete områder eller substrat hvor hannen befrukter dem. Mannlig gobies beskytter ofte eggene før klekking, som vanligvis tar ca 4 dager etter gyting.

Akvarium varianter

Det finnes over 2000 arter av Goby som eksisterer, men bare noen få er tilpasset ferskvannsmiljøer. Noen av de mest populære ferskvannsgobiene inkluderer humlebeen Goby, Knight Goby, Dragon Goby, Cobalt Goby og Marbled Goby.

Fotokreditt: GezaIII / Bigstock; LDinraths / Bigstock