Logo no.sciencebiweekly.com

Kinesisk Stripe Necked Turtle

Innholdsfortegnelse:

Kinesisk Stripe Necked Turtle
Kinesisk Stripe Necked Turtle

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kinesisk Stripe Necked Turtle

Video: Kinesisk Stripe Necked Turtle
Video: Checking out the Alabama Red Bellied Turtle!! 2024, April
Anonim
  • Størrelse: Liten
  • Lengde: 9-10”
  • Type: Aquatic
  • Levetid: 20 år
  • Mat: Kommersiell pelleterte skilpadde diett, giftfri vannplanter, grønne grønne grønnsaker
  • Vanskelighetsgrad: Lite vedlikehold
  • Sammenlignbare raser: Red-Eared Slider Turtle, Northern Map Turtle

Kinesisk Stripe Necked Turtle General Info

Også kjent som Golden Thread Turtle, er den kinesiske Stripe Necked Turtle en av de vakreste skilpadder som holdes som kjæledyr. Men i naturen er disse skilpaddene truet, og en del av grunnen er at de blir tatt fra deres naturlige hjem for å bli satt inn i kjæledyrhandelen. Derfor, hvis du håper å introdusere en kinesisk Stripe Turtle i familien, være helt sikker på at dyret ble fanget oppdrettet.

The Chinese Stripe Turtle Turtle er en av de vakreste skilpadder som holdes som kjæledyr.

Native Habitat

The Chinese Stripe Turtle er hovedsakelig funnet i områder som er i Øst-Kina, og deres habitat strekker seg til Øst-Laos og Sentral-Vietnam. Du kan også finne disse skilpadder på øyene Taiwan og Hainan.

Denne skilpadden kan inneholde et bredt spekter av klima, inkludert tropisk, subtropisk og temperert. Den lever også i nesten alle ferskvannshabitater, inkludert elver, dreneringsgraver, små dammer og store innsjøer. Disse skilpaddene har sterke muskler og vevfødder som gjør at de kan være kraftige svømmere, selv når de er i vannkropper som har moderat strøm.

Generell beskrivelse

Når du ser på den kinesiske stripe halset skilpadden, vil du se at hodet er smalt og snuten er litt spiss. Du vil legge merke til at denne skilpadden også har skalaer som dekker forbenene, og hvert ledd er webbed.
Når du ser på den kinesiske stripe halset skilpadden, vil du se at hodet er smalt og snuten er litt spiss. Du vil legge merke til at denne skilpadden også har skalaer som dekker forbenene, og hvert ledd er webbed.

Du kan skille mellom voksne menn og voksne kvinner fordi hunnene blir større, og hannene vil også ha en plastron som er litt konkav.

Hvis du ønsker å holde en samfunnstank, er den kinesiske Stripe Necked Turtle et godt valg.

Farger

Den kinesiske stripe halsskjoldet har fine svarte og gule linjer på nakken, og det er disse linjene som gir rasen sitt navn.

Carapace vil være hvor som helst fra svart til rødbrun i farge, og de kåte skuttene er også skissert i gul. Plastronen vil bli gul og det vil være en stor svart eller brun flekk på hver skute.

Denne skilpadds lemmer vil være oliven og dekket i de samme fine gule linjene som finnes på nakken. Haken og kjeften har en kremfarge.

Miljø

Du kan bruke en glassbeholder, plastboks, genservis eller lagerbeholder for din kinesiske Stripe Necked Turtle's kabinett. Hvis du har en kvinne som er 10 ", trenger hun minst 100 liter plass, og hvis du har en 5" mann med to 10 "kvinner, vil de trenge minst 150 liter.

Når du velger tankinnredning, må du sørge for at de er ordentlig på plass og at de passer for størrelsen på kjæledyret ditt. Hvis du for eksempel har en liten skilpadde, kan du gi ham et mindre bunkende område, men hvis han blir større, må du oppgradere bunnstedet slik at kjæledyret ditt kan komme ut av vannet og tørke helt. Og hvis det er noen materialer i tanken, sørg for at skildpadden din ikke kan bli fanget under dem mens du er under vann.

Bruk vannvarmer til å opprettholde vanntemperaturen hvor som helst fra 75-80 ° F, og hold lufttemperaturen i tanken hvor som helst fra 80-85 ° F. Baskerområdet bør settes til hvor som helst fra 85-90 ° F, og det bør være et UVB-lys overhead.

Å holde vannet så rent som mulig er viktig for helsen til denne skilpadden, så invester deg i et høyverdig vannfilter for innkapslingen.

Begrens håndtering av din kinesiske stripe halsskildpadde med mindre det er absolutt nødvendig.

Pleiebehov

Kinesiske Stripe Necked Turtles er omnivorous, så de vil spise både dyr og planter. Eldre kvinner vil imidlertid være mer plantelevende, mens unge kvinner og menn er overveiende kjøttetende.
Kinesiske Stripe Necked Turtles er omnivorous, så de vil spise både dyr og planter. Eldre kvinner vil imidlertid være mer plantelevende, mens unge kvinner og menn er overveiende kjøttetende.

Disse skilpaddene er enkle å mate, da de sjelden vil nekte mat som tilbys dem. Du kan gi kjæledyret ditt en kommersiell pelleter diett for skilpadder, samt vann hyacint, vann salat, duckweed og romaine salat, som du kan la flytende i vannet.

Oppførsel

Hvis du ønsker å holde en samfunnstank, er den kinesiske Stripe Necked Turtle et godt valg. Disse skilpaddene er sosiale, som slider og cooters. Bare husk at for å unngå skader, bør den største skilpadden i tanken ikke være over dobbelt så stor som den minste skildpadden i kabinettet.

Som det er tilfellet med mange skilpadderaser, er det best å begrense håndtering av din kinesiske stripe halsskildpadde med mindre det er helt nødvendig. Og husk å kjøpe din skilpadde fra en anerkjent oppdretter som kan garantere at kjæledyret ditt ble fanget oppdrettet, da du ikke vil kjøpe en som ble tatt ut av naturen, der denne arten er truet.

Fotokreditt: KovalenkovPetr / Bigstock; Livet på hvitt / Bigstock; Marina Jay / Bigstock

Anbefalt: