Logo no.sciencebiweekly.com

Valp i søppelsekken behandlet ikke bedre enn de tomme ølflasker rundt seg

Valp i søppelsekken behandlet ikke bedre enn de tomme ølflasker rundt seg
Valp i søppelsekken behandlet ikke bedre enn de tomme ølflasker rundt seg

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Valp i søppelsekken behandlet ikke bedre enn de tomme ølflasker rundt seg

Video: Valp i søppelsekken behandlet ikke bedre enn de tomme ølflasker rundt seg
Video: Mother terrorized after Facebook page hacked by puppy scammers 2024, April
Anonim

Når arbeidere som passerte Detroit Packard Plant, la merke til en pose som rystet på bakken, ble de skadet og disgusted på hvilken løgn inne. Det er uklart om den omtrent 3 måneder gamle lab- og Pit Bull-blandingen kravlet seg inn i søppelposen selv eller ble avsatt der med vilje, men hans forhold uansett var ufortjent.

Dubbed Packard ble piken forsiktig fjernet fra ølflasker og annet søppel og tatt til Greenfield Animal Hospital.

Denne valpen, som vi har kalt Packard, ble funnet på jakt etter ly eller kastet vekk i søppelpost og ble oppdaget av arbeidere på Packard Plant i Detroit. Han er på vei til vår veterinær for en fullstendig medisinsk oppgave. Hvis du vil hjelpe, vennligst doner til DetroitDogRescue.com/donate.

Skrevet av Detroit Dog Rescue mandag 28. desember 2015

Veterinæren rapporterte at valpen har ormer, åndedrettsproblemer, og er svært underernæret. Han hadde tydeligvis ikke blitt tatt vare på, sannsynligvis siden han ble født, men han vil bli satt opp til adopsjon så snart han gjenoppretter og får litt vekt. Konsernsjef for Detroit Dog Rescue Kristina Rinaldi fortalte The Detroit News:

Du kan aldri si, men i de tilfellene vi har sett, ville jeg ikke bli overrasket om noen bare gikk forbi og legger en valp i søppel. Det er noe vi ser mye. Folk kaster dem bort eller barn synes det er morsomt.

Selv arbeiderne kunne fortelle Packard hadde vært i kulde for en stund. "Den mentaliteten i Detroit er ikke snitch," sa Rinaldi, som er en stor del av grunnen til at dyrs grusomfeil ofte blir unreported. "Det er på tide folk begynner å snakke om dyremishandling."

Den non-profit Detroit Dog Rescue er den første og eneste av sitt slag i Detroit. Tilbake i oktober rapporterte Michigan Radio om at rundt 2500 hunder som kom inn i Detroit Animal Shelter, døde nesten 2000 av eutanasi.

Det problematiske hundproblemet er alvorlig, det er ingen tvil, men hvis byens innbyggere forsømmer å rapportere forlatte eller mishandlede dyr, blir det nesten umulig å redusere disse tallene. Hvis Packards situasjon forteller oss noe, er det at det er et problem som må løses.

Som et første skritt i januar planlegger redningen å starte et program i Detroits offentlige skoler som utdanner byens ungdom om riktig dyrepleie. Forhåpentligvis, med deres hjelp, vil fremtiden holde mer bekymring for dyrevelferd og byens strays.

For å holde tritt med Packards fremgang, se Detroit Dog Rescue's Facebook-side, og å donere til sykepleie klikk her. Alle med informasjon om Packard kan e-post [e-postbeskyttet]

H / t-eksaminator, Utvalgt bilde via Detroit News

Anbefalt: