Logo no.sciencebiweekly.com

10 måter Pup foreldre kan lure alle til å tenke at du har din Shi * t sammen

10 måter Pup foreldre kan lure alle til å tenke at du har din Shi * t sammen
10 måter Pup foreldre kan lure alle til å tenke at du har din Shi * t sammen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 10 måter Pup foreldre kan lure alle til å tenke at du har din Shi * t sammen

Video: 10 måter Pup foreldre kan lure alle til å tenke at du har din Shi * t sammen
Video: The Moment in Time: THE MANHATTAN PROJECT 2024, April
Anonim

Ok fyr med type A-pup foreldre, det er på tide å innrømme vår skitne hemmelighet: Det tar mye arbeid å virke som feilfritt. For eksempel har jeg tre planleggere. En papir en, en på min bærbare og en på min telefon. På denne måten glemmer jeg aldri noe, spesielt noen av de tingene som er relatert til min Shiba, Buttons. Du vet, viktige ting, som å oppdatere Facebook.

(#ShamelessPlug)

Annet enn mine veldig snille agenda ferdigheter, har jeg noen andre ting i type A-arsenalet for å sikre at mine foreldre foreldre metoder tjener en A +.

(aka hvordan jeg lure folk til å tro at jeg har min poop sammen som en pupsforelder)

1. Jeg forblir alltid fylt opp på poop poser.

Hvis vi snakker om hunder, må vi snakke om poop. Det er ingenting verre enn å løpe ut av poopposer. Det er likt å løpe ut av toalettpapir. Ingen har lyst til å gjøre skuret av skam. Prøv BarkShops jordvennlige Park & Pouch Waste Bag Combo - $ 30

Image
Image

2. En full pantry av godbiter er like viktig som å plukke opp poop.

Vi har alle gått lite på behandler på et tidspunkt i våre foreldreforeldre liv (shhh, ikke fortell noen). Din hund er beggin 'deg for noen noms, du rush til din veldig organisert behandler stash bare for å finne en pose med measly krummer inni. Da gir hunden deg stinkende øye. Forhindre denne horror med Munchies Box: $ 45. Aldri skuffe din beste venn, eller risikere å ødelegge Type A street cred, igjen.

Image
Image

3. Lure alle til å tro at du er en dekorasjonsekspert ved å holde godbiter i elegante godbit.

Vel, åpenbart du er en dekorasjonsekspert, derfor vet du allerede dette trikset. Også, du elsker å se utseendet på gjestene står overfor når de går inn i hjemmet ditt og ser Waggo Dipper Ceramic Treat Jars ($ 32 hver) lined opp på din mantel, perfekt accenting din innredning. Det er enda mer givende når du tilfeldigvis slipper "Oh, de tingene? Ja, jeg holder hundens godbiter der inne, nbd. "#MicDrop

Image
Image

4. Du har fått dine behandler dekket, men det er en ting som plager hundeiere muligens mer enn poop - LEKER

Ingenting gjør folk til å tro at du er et rot, enn … vel, messer. Opt for lagring som passer inn i innredningen din. Stoffmagasinet er perfekt for dette. Jeg forlater gruven min på gulvet for at Shibaen min enkelt kan ta det han vil, og da firmaet kommer over, glir jeg dem på en hylle og legger en eller to leker ut for valpen. Du kan kjøpe disse hyllene hvor som helst. De som er vist nedenfor er fra Wayfair Supply: $ 20.99.

Image
Image

5. Forfør folks sanser og de vil tro på alt du forteller dem.

"Mitt hus er alltid dette organisert, og hunden min er alltid denne veloppdragen." - Hvis den setningen fører til et forvirret blikk på dine gjesters ansikter, lys litt vin duftende stearinlys ($ 25) at du har strategisk plassert rundt huset ditt. Mens du belyser dem, si: "De er laget av resirkulerte vinflasker fordi jeg bryr meg om miljøet." Det vil fjerne enhver tvil de måtte ha om at du er perfekt.

Image
Image

6. Overbevis folk om at valpen din er Einstein av hunder.

Hunden min liker ikke vanlige leker. Han vil bare leke med puslespill og han liker ikke å spise mat ut av bollen sin. Han foretrekker hvis jeg legger det i dette UFO ser hundens leketøy ($ 14) fordi han bare er smart.

Hva?!? Det er sannheten - jeg sverger.

Image
Image

7. Ingenting sier "Jeg bryr meg ikke om livet" som grimme hundematskåler.

Ok, det er en overdrivelse, men hvis du ønsker å lure folk til å tro at du er en Pinterest verdig pup foreldre, så steg opp bowl spillet ditt. Velg mat og vannskåler som gjør at dine gjester spørsmålet om de egentlig er for hunden din eller tilfeldige elegante retter som av en eller annen grunn bestemte deg for å legge ut på gulvet. Kess in House har hundrevis av hundeskåler i hvert mønster du kan forestille deg. Skålen nedenfor er den jeg har - og de koordinerer med mine vanlige retter.

Gosh, jeg slags lyd irriterende, burde jeg ha kalt denne listen 10 måter å være en av de irriterende pupsforeldrene?

Image
Image

8. Ingenting sier "Jeg bryr seg om hunden min mer enn noe" som obsessivt tvinger klemmer på din pup - nei, jeg mener doggie førstehjelpspakker, ja det er det.

Du har førstehjelpsprodukter til deg selv, men du trenger dem også for valpen din. Lager noen flytende bandasje, Benadryl, håndklær, pincett, gasbind, hydrogenperoksid, termometer osv… og selvfølgelig, legg dem i en fantastisk beholder for maksimal "Jeg har min skit sammen" effekt. For mer informasjon, sjekk dette ut.

Image
Image

10. Når all din innsats ved å dukke opp sammen mislykkes, er det alltid whisky.

Men i det minste kan du se sammen på utsiden mens du helt faller fra hverandre på innsiden takket være dette Hår av hundekolben: $ 15

Image
Image

Ærlig Anmerkning: Vel, dette er faktisk det viktigste for alle - Kjærlighet, mye og mye kjærlighet … å, og en hund. Du trenger også det … ellers ville dette bare være veldig, veldig rart.

Anbefalt: