Logo no.sciencebiweekly.com

17-åringen som har jobbet i redning siden han var 8, er en rollemodell for alle oss

17-åringen som har jobbet i redning siden han var 8, er en rollemodell for alle oss
17-åringen som har jobbet i redning siden han var 8, er en rollemodell for alle oss

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 17-åringen som har jobbet i redning siden han var 8, er en rollemodell for alle oss

Video: 17-åringen som har jobbet i redning siden han var 8, er en rollemodell for alle oss
Video: 10 Ways to Instantly Improve Your Photos with 2020 Pet Photographer of the Year, Jessica McGovern 2024, April
Anonim

Det er en veldig lidenskapelig ung mann som visste fra en tidlig alder at arbeidet med redning var noe han ønsket å gjøre. Nå gjør han det som Social Media Manager of Rescue Dogs Rock NYC. Dette er "halen" av hvordan en liten gutt som elsket dyr, har vokst gjennom årene for å bli involvert omfattende i redning og rehabilitering av tusenvis av tilfeller.

Joe Serpico, 17 år, har barndomsminner om å være lykkeligste når han så på Animal Planet. Hans favoritt show? Pitbulls og Parolees.

Som han fortsatte å se, berørte historiene om overgrep og redning ham så dypt at han visste at han trengte å hjelpe. Han ba sin mor, en aktiv frivillig med ASPCA, å ta ham med henne da hun gikk inn for å jobbe med dyrene til hun til slutt ga inn.
Som han fortsatte å se, berørte historiene om overgrep og redning ham så dypt at han visste at han trengte å hjelpe. Han ba sin mor, en aktiv frivillig med ASPCA, å ta ham med henne da hun gikk inn for å jobbe med dyrene til hun til slutt ga inn.

Frivillige må være minst 16 år for å håndtere dyrene, så 8 år gammel Joe ville sitte med katter og valper for å sosialisere seg med dem. De ville til og med tilbringe sommerhelgene på deres ferie hus i New Jersey å gå til lyst og frivillig tid. Ingen sesong eller endring i plassering forbød ung joe å tilbringe tid med sine elskede lyskilder.

Image
Image

Joe gjorde venner i parken med en stor dansk han ble fortalt "liker ikke mange mennesker"Omkring 10 år begynte Joe å integrere denne lidenskapen i hans skoleliv. Han ville snakke om redningsdyr og historiene om misbruk som pågikk, utdanne sine jevnaldrende og involvere dem i en verden de sannsynligvis hadde lite kunnskap om. Joe begynte også å skrive om redningsdyr og organisasjoner, og lærte andre om hvordan de kunne hjelpe.

Hvert år begynte lærerne hans å la ham snakke under forsamlinger om dette emnet og nå et enda bredere publikum. Fra så tidlig som fjerde eller femte klasse frem til nå som junior i videregående skole har Joe spredt redningsordet og involvert alle som han kan for å hjelpe disse dyrene - et beundringsverdig engasjement for noen av en slik ung alder.

Selv om Joe fremdeles av og til frivillig frivilliggjør med ASPCA til denne dagen, forgrenet han seg til å begynne å jobbe med andre redningsorganisasjoner gjennom årene. Han begynte å tilbringe hver helg å gå til adopsjonsdrifter og arrangementer for å sosialisere seg med andre dyreforesatte, og selvfølgelig - dyrene. Han brukte hvert eneste øyeblikk han hadde jobbet for å hjelpe disse reddet, i tillegg til å ha flere redningskatter, hunder og til og med marsvin, selv.

Image
Image

Joes nåværende rednings kjæledyr, Jasmine (venstre) og Marshmallow (høyre)

Som de fleste ungdommer i disse dager, begynte Joe å bruke sosiale medier da han ble eldre (han startet spesielt da han var 12 år). Dette åpnet en enda bredere plattform for ham å snakke om dyre redning og arbeide for å hjelpe de som har behov.

Han ble så dyktig i løpet av årene at da han reiste ut til co-grunnleggerne Stacey Silverstein og Jackie O'Sullivan fra Rescue Dogs Rock NYC i mars 2015 for å bli involvert i spirende redning, la de ham starte et Instagram for å fremme deres videre årsaken. (De feiret bare sitt ett års jubileum, og slo 1000 DOGS SAVED-merket!)

Image
Image

Serpico står (midtstopp) med RDRNYC-frivillige og medstiftere Jackie O'Sullivan (står først til venstre) og Stacey Silverstein (står andre fra høyre)

Da spurte han hva han trakk RDRNYC, fortalte Joe BarkPost:

Jeg så sitt fokus på misbrukstilfeller, som er det som førte meg til å bli involvert i redning i utgangspunktet. Mer enn det, så jeg også deres engasjement for dyr og ikke bare redde basert på utseende eller de som er enkle å få vedtatt. De bryr seg virkelig om hundene som trenger mye hjelp, ikke bare hunder som vil bringe redningspenningen som noen andre organisasjoner.

Du kan huske historiene om Ånd, Phenomenal Phoebe / Astonishing Arabella, og Loki the Giant Mastiff - alt reddet av RDRNYC, gjenopprettet eller nesten gjenopprettet fra sår og sykdom, og alle med adoptivhjem!

Image
Image

Ånd (venstre), Loki (senter) og Phoebe (høyre)

Vi snakket med medstifter Stacey Silverstein, som fortalte oss at Joe har vært med dem siden nesten begynnelsen. Han er 100% ansvarlig for sin Instagram-konto, blant mange andre andre ting.

Hun fortsatte å fortelle oss at Joe er en "uvurderlig" del av RDRNYC, og de er så takknemlige for å ha ham. "Han er den første som kommer til hendelser, og den siste til å forlate," Silverstein-relatert.

Bortsett fra å administrere sine sosiale medier kontoer, joe fungerer også utrolig vanskelig å få dem eksponering gjennom mange kanaler. Han når ut til kjente dyreforesatte for å få dem til å delta og fremme redning, hendelser og hunder de har for adopsjon.

Noen av disse menneskene har vært Instagram-favoritt og superfostermor Noelani (du kan kanskje kjenne henne fra den virale videoen til en Pit Bull "faller tilbake i sengen fordi hun bare ikke klarer livet den dagen"), NYC Z100 og iHeartRadio personlighet Elvis Duran (som også tjener på styret for Rock & Rawhide Rescue), og Elvis Duran Show Executive Producer Skeery Jones.

Image
Image

Joe (nederste senter), Skeery Jones (toppsenter), og noen av RDRYNC-frivillige på et arrangement

Som om det ikke var nok, hjelper Joe også med å koordinere hendelser, arbeider med innsamlinger og adopsjon, hjelper med transport, deltar i å få RDRNYC-tilskudd (inkludert en veldig stor fra ASPCA), og danner partnerskap med ulike selskaper for å fremme sin markedsføring.

Du lurer kanskje på hvordan må Joe gjøre alt dette og gå i skole? Bortsett fra alt arbeidet han gjør for å fremme dyrevern i skolen, koordinerer han også dyre arbeidsplasser med sine skolefrivillige programmer. Han tilbringer morgen før skolen og under lunsjpause sjekker og legger til sosiale medier for RDRNYC også.

Joe forteller BarkPost at "redning er omtrent 80% av hjernen hans." Han hadde gjort en fantastisk jobb med å jonglere alle disse ansvarene, mens han fremdeles klarte å jobbe for å få sitt diplom.

Image
Image

Vi spurte hva hans planer er når han uteksaminerer videregående skole, og du kan satse på at det har å gjøre med redning! Joe forteller BarkPost:

"Folk tror at fordi jeg er så inn i dyr, vil jeg bli dyrlæge. Jeg tror ikke jeg kunne takle det!"

I stedet planlegger Joe å gå på college lokalt og fokusere på PR og markedsføring. Han ønsker også å begynne å jobbe på deltid mens han gjør dette, kanskje med en hule barnehage eller et dyreske. Og han vil fortsatt jobbe med RDRNYC selvfølgelig. Hvis vi kunne flaske Jons energi og initiativ og distribuere det, kan vi bare ha en slåsemulighet for å få alle disse hjemløse hundene vedtatt!

Sist men ikke minst, Handsome Joe har også gjort litt modellering! Han fortalte BarkPost Dette er noe annet han vil fokusere mer på i fremtiden, men ikke bare fordi han vil ha noen anerkjennelse selv … Det er en annen måte for ham å få eksponering for redningsdyr! Duh!

Han har jobbet med fotografer for å få bilder av hundene, og modeller med store Instagram-følgere for å fremme adoptables og events enda mer. Dette barnet bokstavelig talt tapper inn i alt han kan i redningens navn. Vi kunne ikke vært mer imponert, men har en følelse det er mye mer å komme fra Joe Serpico.

Image
Image

Joe med sin redningskanin Marshmallow

La oss alle ta en leksjon fra Joe og gjøre vår del for å bli involvert i redning og dyreforsvar. Hvis han kan gjøre alt dette før han selv uteksaminerer videregående skole, kan vi sikkert gjøre mer for å bidra til å fremme, donere, frivillige og redde oss selv.

Du kan møte Joe og resten av Rescue Dogs Rock NYC-mannskapet på deres neste arrangement den 13.-15. Mai. Det er en SUPER ADOPTION EXTRAVAGANZA vertskap av Best Friends Animal Society og vil bli avholdt på Brooklyn Expo Center (72 Noble St. i Greenpoint).

Opptak er gratis, så vær si hei, vis din støtte, lær hvordan du blir involvert, og kanskje til og med adoptere en furry venn hvis du har vært på utkikk etter en. (Joe kan nås via sin personlige Instagram-side her.)

Hjelp Joe og RDRNYC fortsett å gjøre sitt arbeid ved å donere, frivillige, følge dem på Facebook og Instagram, spre ordet, og selvfølgelig - ADOPT DO NOT SHOP!
Hjelp Joe og RDRNYC fortsett å gjøre sitt arbeid ved å donere, frivillige, følge dem på Facebook og Instagram, spre ordet, og selvfølgelig - ADOPT DO NOT SHOP!

Utvalgt bilde via: Joe Serpico / Rescue Dogs Rock NYCKilder: Wikipedia, iHeartRadio

Anbefalt: