Logo no.sciencebiweekly.com

Hjemmelaget Cat Guards for skjermer

Innholdsfortegnelse:

Hjemmelaget Cat Guards for skjermer
Hjemmelaget Cat Guards for skjermer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hjemmelaget Cat Guards for skjermer

Video: Hjemmelaget Cat Guards for skjermer
Video: English Bulldogs Skin Allergies/ Things You Should Have In Your Home 2024, April
Anonim

Katter kan være veldig harde på dør- og vindusskjermer - de liker å skjerpe klørne på skjermmaterialet, og dermed slår de opp stoffet eller nettverket på skjermen. Det er egentlig umulig å trene en katt for å slutte å rive skjermene, spesielt hvis det er mer enn én skjerm involvert. Den beste måten å håndtere problemet på er å blokkere skjermene slik at katten ikke har tilgang til dem. Det er flere måter å nærme seg et skjermdekk prosjekt uten å kjøpe kommersielle skjermvakter.

Image
Image

Kattklør kan forårsake ødeleggelse på en skjerm. kreditt: kattpote bilde av Albert Lozano fra

Replacement Screening

En måte å kjæledyrsikker skjerm på er å erstatte gamle skjermer med solid, kjæledyrsikker screening. De fleste bør kunne gjøre dette, men det vil trolig kreve å skifte til en mindre spline, siden kjæledyrbeskyttede skjermer er tykkere og tyngre enn konvensjonell screening. Glassfiber screening materialet er tilgjengelig i forskjellige bredder for å passe nesten alle dører eller vinduer. Eksperter anbefaler at du ruller den nye skjermen inn i splinesporet før du setter inn splinesen.

akryl

Bruk klare akrylpaneler til å dekke nedre del av en skjermdør eller et vindu skjerm for å holde katter fra å kunne klø det. Du kan vanligvis kjøpe disse ved foten og kutte dem til ønsket størrelse i butikken, selv om du kan kutte akryl hjemme uten for mye problemer. Fest plastdelen direkte på skjermens ramme på siden som trenger beskyttelse. Akryl vil blokkere luftstrømmen der den dekker skjermen, men det blokkerer ikke lyset.

Metallgriller

En metallgrill som passer over skjermen, fungerer godt for å holde katter unna et vindu eller dørskjerm. Du finner ferdige enheter på sluttbrukermarkedet, men en hjemmelaget versjon er enkel å konstruere. Hovedkravene er et stykke metallgrill stoff med riktig høyde og bredde, og skruer for å holde den på plass. Vanligvis kan du kjøpe dette materialet på et forsyningssentrum for bygg og få det kuttet på bestilling på kjøpstidspunktet.

Tre

For grunnleggende, umiddelbar beskyttelse kan du kutte et tre for å passe på skjermen, slik at en katt ikke kan få tilgang til skjermmaterialet. Dette er mest praktisk som en umiddelbar, kortsiktig løsning, for eksempel når en kats sikkerhet står på spill. Fest treet direkte til skjermens ramme eller til vindusrammen rundt skjermen. Et stykke 1/4-tommers kryssfiner vil være tilstrekkelig; Det er ideelt for å blokkere katter fra høye vinduer og kompromitterte skjermer som kan tillate dem å flykte.

Anbefalt: