Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan behandle en hunds knust ribbe

Innholdsfortegnelse:

Hvordan behandle en hunds knust ribbe
Hvordan behandle en hunds knust ribbe

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan behandle en hunds knust ribbe

Video: Hvordan behandle en hunds knust ribbe
Video: The Dog House with Trude & Einar: Do you bathe your dog too often? 2024, April
Anonim

Hvis du noen gang har eid et kjæledyr som er skadet, vet du hvor vanskelig det kan være å håndtere et kjæledyr som har en skade som du ikke aktivt kan fikse deg selv. Brutte ribber er en stor del av dette. Her er noen tips, som vil hjelpe deg med å håndtere hundens smerte hjemme.

Trinn 1

Det første du må gjøre med hunden din, er å transportere dyret på den enkleste måten. Pass på at du ikke kjører dyret for mye, men ta dem til sykehuset så snart du kan.

Steg 2

Ofte, hvis hunden som en knust bein, vil du snuse dem. Knuste ribber kan imidlertid begrense å puste, så du ikke vil gjøre det vanskeligere for kjæledyret ditt

Trinn 3

Etter at hunden din kommer hjem, oftere enn ikke, har du forslag til hvordan du bryr deg om hunden din. Det beste du kan tilby kjæledyret ditt er imidlertid hvile. Gjør hunden behagelig og sørg for at du holder øye med kjæledyret ditt.

Trinn 4

Hvis hunden din ikke ser ut til å helbrede så godt, eller hvis smerte ser ut til å bli verre, ta dyret tilbake til veterinæren.

Trinn 5

En knust ribbe er ekstremt farlig for kjæledyret ditt, så ikke la det opp til selvdiagnose og behandling. Alltid ta alltid kjæledyret til veterinæren, og dette er absolutt ikke noe unntak.

Anbefalt: