Logo no.sciencebiweekly.com

Slik pleier du en puddelmiks

Innholdsfortegnelse:

Slik pleier du en puddelmiks
Slik pleier du en puddelmiks

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik pleier du en puddelmiks

Video: Slik pleier du en puddelmiks
Video: Sådan bruger du indretningsforme på møbler 101 2024, April
Anonim

Hvis din puddelmiks har en typisk puddeljakke, må du groom den ukentlig og klipp den hver 6. til 8. uke for å holde den trim. En samlet klipping vil gi hunden din "lammeklikk" som de fleste kjæledyrpudler og blander sport. Hundens kappe er krøllete og fuzzy over hele kroppen, med en mer definert trim på halen og en nærmere trim på pote. Gradvis lær din puddelmiks å bli preparert som en valp, så det vil være behagelig å stå for børsting og klipping som en voksen hund.

Image
Image

Trinn 1

Pensel din puddelmiks med en glatt børste før du bader for å fjerne noe løs jakke og finn noen matter eller knuter i pelsen. En puddel skjuler ikke, så hvis hunden din har en puddeljakke, må du pusse regelmessig for å fjerne det døde håret og tillate luft i nærheten av huden og ny hårvekst.

Steg 2

Bathe din puddelmiks før du trimmer eller klipper, slik at håret er mykt. Bruk en hundesjampo laget for hundens kapptype eller farge. Bruk en tårefri sjampo for ansiktet og utsiden av ørene. Dekk litt på en vaskeklut og rengjør hundens ansikt, og skyll med rent vann på kluten. Unngå å få vann i hundens ører.

Trinn 3

Håndkletørk, tørk deretter hunden din med en hårføner i lav innstilling. La hunden være litt fuktig og la den tørke ut for å tørke huden.

Trinn 4

Legg din puddelmiks på et groomingbord eller på en jevn, flat overflate dekket med et håndkle. Begynn å klippe på baksiden av nakken og arbeid ned hundens rygg til midten av beina og hundens mage. Et nr. 5-blad er bra for de fleste puddeljakker.

Trinn 5

Komb gjennom håret på beina med en greyhound kam. Skar forsiktig håret fra kneet ned, så det er til og med håret på toppen av beina. Trim potene nærmere. Plukk opp potene eller legg hunden ned og trim håret på bunnen av potene mellom padsene. Trim halen med saks, fjern eventuelle lange hår. Hvis hunden har en pudelhale, trim basen med klipsene og la en pom-pom på slutten.

Trinn 6

Trim hodet med saks, og legg så mye hår som du vil på hundens ansikt. Trim forsiktig rundt ørene, og fjern eventuelle lange, stramme hår inne i ørene.

Anbefalt: