Logo no.sciencebiweekly.com

Lindre forstoppelse hos hunder

Innholdsfortegnelse:

Lindre forstoppelse hos hunder
Lindre forstoppelse hos hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Lindre forstoppelse hos hunder

Video: Lindre forstoppelse hos hunder
Video: Slik lager du hjemmelaget fiskegrateng 2024, April
Anonim

Symptomer på forstoppelse i hunden din inkluderer tørr, hard avføring, hyppige tarmbevegelser som produserer svært små mengder avfall og strekker seg for å flytte hennes tarm. Sløvhet og tap av appetitt kan også være relatert til forstoppelse. Hvis hunden din ikke er i stand til å bevege seg i det hele tatt, eller hvis hun oppkastes i løpet av forstoppelse, må du ta henne til veterinæren, da hun kan ha en blokkering i tarmen, for eksempel et benfragment som kan kreve kirurgisk inngrep eller annen medisinsk tilstand som krever oppmerksomhet. Hvis mulig, ta en avføring med deg til veterinæren. Hvis du tror at hunden din er ellers sunn, kan et hjemmemedisin avlaste hundens forstoppelse.

Image
Image

Trinn 1

Sørg for at hunden din alltid har rikelig med ferskvann til enhver tid. Dehydrering fører til vanskelige avføring som er vanskelig for hunden din å passere.

Steg 2

Gi hundkvaliteten din kommersiell hundemat, begrense snacks og ikke gi ham bordskrap. Et sunt kosthold forhindrer forstoppelse og hjelper lindre det hvis det skjer. Hvis du foretrekker å gi hjemmelaget hundemat, gjør du forskningen for å sikre at du gir en tilstrekkelig mengde fiber.

Trinn 3

Legg til 2 ts. av kli flakes korn til maten hver dag til hans forstoppelse er lettet.

Tilsett kli flak til hans frokostblanding på en kontinuerlig, daglig basis hvis hunden din er utsatt for forstoppelse. Det vil gi den uoppløselige fiberen han trenger.

Trinn 4

Gå hunden din og gi muligheter for mosjon regelmessig. Øvelse hjelper hundens tarmene til å fungere skikkelig.

Trinn 5

Ta hunden din ut for vanlige pottepauser. Å holde avfall i tarmen for lenge fører til at den absorberer for mye vann, noe som gjør avføringen vanskelig. Å sette en vanlig tidsplan for pottebrudd er ideell, om mulig.

Anbefalt: