Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan lage en hund Stopp urinating på et område

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage en hund Stopp urinating på et område
Hvordan lage en hund Stopp urinating på et område

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan lage en hund Stopp urinating på et område

Video: Hvordan lage en hund Stopp urinating på et område
Video: 8 часов ОБУЧАЮЩИХ СЛОВ ПО АНГЛИЙСКОМУ ЯЗЫКУ с примерами фраз | Практика английского языка 2024, April
Anonim

Hunder kjenner ikke instinktivt hvor du vil at de skal urinere. De har ikke de samme tydelige merkede badene som mennesker gjør. Dermed må du lære hunden din hvor du vil at han skal gå. Hvis han allerede har utviklet en affinitet for et sted du ikke foretrekker, vil du ha litt ekstra trening involvert. Du kan imidlertid lære hunden din å gå til et foretrukket sted ved å fjerne lukt fra det gamle stedet og belønne ham for å gå til det nye stedet.

Har du et foretrukket elimineringssted for hunden din? Lær ham hvor det er. kreditt: Design bilder / Design bilder / Getty Images
Har du et foretrukket elimineringssted for hunden din? Lær ham hvor det er. kreditt: Design bilder / Design bilder / Getty Images

Forbereder et område

Først avgjøre hvor du vil at hunden skal gå. Gjør det området ønskelig for hunden din ved å inkludere favorittunderlaget, for eksempel gress, og gi noen form for grense slik at det er et tydelig merket område, for eksempel bergarter. Le henne til det området når det er på tide for henne å gå og ros henne for å gå dit. Belønning med godbit eller et favorittspill når hun er ferdig med å urinere. Hvis du ikke har en hage, kan du gjøre dette i huset ditt ved å flytte potteputer til stedet du vil at hun skal gå og gjøre det til et givende sted å være. Bruk et snor, selv i huset, for å unngå å jage henne om hun går på feil sted.

Fjerner vedlegg til nåværende område

Hunder kan lukte mye bedre enn oss, og stole på de luktene når de bestemmer hvor de skal urinere. Dermed må du rengjør området grundig. Soak plassen i en ammoniakkfri kjæledyrrens flere ganger slik at rengjøringen suger gjennom. Vurder å erstatte teppe eller tepper eller investere i en profesjonell rengjøringsmiddel. Forhindre at hunden din får tilgang til det området under trening. Han burde aldri være ute av sikte. Hvis du ser ham snuse rundt, fører han til ønsket område og belønner ham for å gå dit.

Forebygging

Hvis en hund urinerer urett, har hun for mye frihet. Du må se henne til enhver tid slik at du kan fange henne i handlingen. Straffe etter faktum virker ikke. Vurder å blokkere tilgang til foretrukne områder med baby portene. På gården, installer en bevegelsesføler sprinkler som vil gå av når hunden kommer inn i feil område. Men over alt, legg hunden din på en tidsplan og være tilstede når du urinerer slik at du kan holde henne fra noen områder og belønne henne for å urinere i andre. For å gjøre dette, gi henne satt spising ganger og legg merke til hvor lenge hun vanligvis kan vente mellom baderomspauser. Sørg for å planlegge badeferier langs denne tidslinjen slik at du forventer hennes behov og kan ta henne ut før hun begynner å lete etter et upassende sted. Led henne til stedet der du vil at hun skal gå og ros og belønne henne for å gjøre det.

Eliminere medisinske problemer

Før du begynner et treningsprogram, sørg for at hunden din ikke har et helseproblem som kan hemme treningen. Hvis hunden din har en urinveisinfeksjon, kan han ikke holde den lang nok til å gjøre det til det foretrukne området. En hund med separasjonsangst kan urinere nær innganger fordi det er der han panikerer. Intakte menn kan markere sitt territorium. Neutering dem kan redusere problemet, men det kan være nødvendig med trening.

Anbefalt: