Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan Discipline Valper for Urinating

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Discipline Valper for Urinating
Hvordan Discipline Valper for Urinating

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan Discipline Valper for Urinating

Video: Hvordan Discipline Valper for Urinating
Video: Ванлайф с 6 собаками - Надин живет в автодоме 3 года. 2024, April
Anonim

Å bringe hjem en ny valp og lære det hvor du skal gå på potty, kan være utfordrende med mindre du er mentalt forberedt og i stand til å bruke tid til prosessen. Valper spiser vanligvis tre ganger om dagen til de har vokst til voksne hunder, som spiser to ganger daglig. Det er best å matke valpen din på samme tid hver dag og begrense godbiter slik at den ikke trenger å avlaste seg selv på alle forskjellige tider i løpet av dagen og natten. Når du diskuterer valpen din for ulykker, vær oppmerksom på at du må være tålmodig og snill.

Image
Image

Trinn 1

Ha god tid til å trene valpen din på hvor du skal lindre seg. Hvis du bruker valpeklosser, plasser du dem på samme sted hver gang du bytter dem. Som valpen går på puten, ros valpen.

Steg 2

Ikke straff hvalpen hvis du finner et rot på gulvet, men du ser faktisk ikke valpen din i handling. Valpen forstår ikke hvorfor du er sint. Ikke gni nesen i tisse eller kjepp; det forstår ikke. Hvis du fanger valpen i handlingen om å gå på et upassende sted, si "Nei" og ta det ut.

Trinn 3

Lov din valp når den går potty på riktig sted. Prøv å komme deg ut i tide, slik at valpen lærer at utendørs er hvor det skal gå. Etter at valpen lettet seg, ros det, belønner det med en godbit og bringer den inn igjen slik at den vet at det eneste formålet med å gå utenfor den aktuelle tiden var å gå potty.

Trinn 4

Vurder kasseopplæring valpen din, fordi det generelt ikke vil lindre seg på eller rundt sengenes området. Du kan ikke forlate valpen i flere timer i en kasse, men med økende tidsprosessen vil valpen lære å holde blæren i lengre perioder.

Trinn 5

Overvåk valpen din til enhver tid hvis dette er mulig. Hvis du jobber utenfor hjemmet, bør du vurdere å ta en uke for å trene valpen din. Dette kan forkorte treningsperioden og vil definitivt øke båndet med valpen. Det vil også gjøre deg og valpen mindre stresset ettersom du konsentrerer deg om treningsarbeidet ditt og lærer mer om sitt nye hjem og miljø.

Anbefalt: