Logo no.sciencebiweekly.com

Er Rolaids giftig for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Er Rolaids giftig for hunder?
Er Rolaids giftig for hunder?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Er Rolaids giftig for hunder?

Video: Er Rolaids giftig for hunder?
Video: PLANTED AQUARIUM MAINTENANCE - IN-DEPTH TUTORIAL FOR BEGINNERS 2024, April
Anonim

Rolaids, en antacida, er en stift i mange medisinskapskap fordi de er nyttige for å redusere magesyre og gi lindring fra halsbrann. Hvis hunden spiste noen Rolaids, ikke bekymre deg. De er ikke giftige for hunder, selv om han kan oppleve gastrointestinal opprør. Når det brukes med veterinær tilsyn, kan humant antacida være nyttig.

Hunder og antacida

De aktive ingrediensene i Rolaids er kalsiumkarbonat og magnesiumhydroksyd, som jobber sammen for å øke fordøyelseskanalenes pH-nivå. Av og til vil en veterinær foreskrive en antacida for å behandle symptomer fra magesår, halsbrann og syre refluks hos en hund. Hvis en hund i nyresvikt har høye mengder fosfat i blodet, kan en antacida være nyttig for å senke fosfatnivået.

Bivirkninger av antacida

En hund som tar Rolaids eller et annet antacid kan oppleve bivirkninger, inkludert tap av appetitt, diaré eller forstoppelse. Veterinærer generelt unngå langvarig bruk av antacida fordi de kan forårsake elektrolyt ubalanser som fører til uregelmessig hjertefrekvens og svakhet. Antacida som inneholder aluminium kan forårsake bunntynning, svakhet og aluminiums toksisitet.

Reaksjoner med andre legemidler

Rolaider og andre antacida kan reagere med en rekke andre medisiner, så det er viktig å konsultere din veterinær før du administrerer denne menneskelige medisinen til hunden din. Siden magen er surt påvirkes av antacida, kan noen medisiner som hunden din tar, bli påvirket. Diskuter hvordan du planlegger å administrere antacida og andre medisiner med veterinæren din. Antacida påvirker absorpsjonen av kortikosteroider, tetracyklin og en rekke andre medisiner som brukes til en rekke medisinske forhold. Hvis hunden din tar digitalis eller digoksin, bør han ikke ta Rolaids eller andre antacida som inneholder kalsium på grunn av risikoen for unormalt hjerteslag.

Anbefalt: