Logo no.sciencebiweekly.com

Hvorfor slipper hunder på tregulv?

Hvorfor slipper hunder på tregulv?
Hvorfor slipper hunder på tregulv?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvorfor slipper hunder på tregulv?

Video: Hvorfor slipper hunder på tregulv?
Video: VI HAR FÅTT EN MALTIPOO VALP! // De første dagene med drømmehunden min! 2024, April
Anonim

Et vakkert, skinnende tregulv er noe du kan være stolt av å vise frem til dine gjester, men dårlig Scruffy er kanskje ikke så glad i den glatte overflaten. Vær trygg på at han ikke er alene; mange hjørnetenner misliker usikkerheten i foten på glatte etasjer, og noen kan unngå det som pesten. Heldigvis, med noen tips kan du opprette en møteplass mellom å holde Scruffy glad og holde gulvene dine i toppform.

Image
Image

Paw Design

Hvis Scruffy glir og glir på hardvedgulvet ditt, er det sannsynligvis ikke hans feil. Din hunds tånegler ble designet spesielt for å gå på terreng. Fratatt evnen til å gripe effektivt på glatte, flate flater, som tregulv, linoleum og fliser, er det ganske normalt at poochene har problemer med å gå. Så mye som det kan være komisk å se poochene dine løpe og skyve, må dette problemet løses fordi slips og faller kan forårsake alvorlige skader på hunden din.

Spesielle produkter

Hvis du legger til spesialprodukter på hardvedgulvet ditt med det formål å forbedre den skinnende overflaten, er det sjansen for at du bidrar til hundens glidende problem. I dette tilfellet vil du kanskje unngå å legge til det siste lag med voks eller glanset lakk. Hvis du tror at gulvet ditt fortsatt er glatt, kan du kanskje besøke maskinvarebutikken din og be om ikke-glidende behandlinger laget spesielt for tregulv.

Ubemerket utslipp

En annen årsak til å glide på tregulv er utslipp. Hvis hunden din glir på gulvet og gulvet ditt normalt ikke er glatt, kan det være lurt å gå til området og berøre overflaten. Et ubemerket utslipp fra en drink eller kanskje en liten hundeløsning kan enkelt forvandle hardvedgulvet til en skøyterring. Selvfølgelig kan hunden din ikke være den eneste som skater rundt i huset, så tørk opp spill og rydde opp messer så snart de skjer for å holde alle trygge.

Mangel på pleie

For å legge til trekk, sørg for at hundens føtter er preparert på riktig måte. Hvis du eier en hårete hund, kan det ekstra håret som vokser mellom tærne komme seg i veien og øke sjansene for å glide. De lange tåneglene som klikker som hundens turer kan også bidra til problemet. Hvis hunden din er redd for å gå på gulvet, kan han spenne opp og utvide naglene i håp om å få mer trekkraft, men dette gjør det ofte verre. Trimming av neglene kan gjøre det lettere for ham.

Helseproblemer

Hvis Scruffy glir ganske ofte og du ikke finner en fornuftig forklaring, er det en god praksis å se veterinæren din. Noen helsemessige forhold kan påvirke hvordan hunden balanserer seg selv og kan bidra til hyppigere fall. Smerte kan føre til at hunden din spenner opp og går stivt på gulvet, noe som reduserer trekkraften. For hunder som lider av leddgikt, kan tannvoks hjelpe dem å komme seg opp og rundt, og redusere sjansene for å glide på glatte gulv i henhold til Vet Info.

Av Adrienne Farricelli

Vet-n-Pet Direct: Hvordan hjelpe hunden din med å tømme gulvet Tå Grips: Hvordan ToeGrips hindrer hunden i å skyve på gulv National Floor Direct: Hvordan ta vare på slippende tregulv Vet Info: Paw Wax for Dogs Veterinærpartner: Kjøkkengulv og andre glatte walking overflater

Anbefalt: