Logo no.sciencebiweekly.com

Denne Chihuahua lever opp dine "Harry Potter" drømmer

Denne Chihuahua lever opp dine "Harry Potter" drømmer
Denne Chihuahua lever opp dine "Harry Potter" drømmer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Denne Chihuahua lever opp dine "Harry Potter" drømmer

Video: Denne Chihuahua lever opp dine
Video: Olde English Bulldogge Vs English Bulldog - Comparison Between Two Bull Dogs 2024, April
Anonim

Hvis du noen gang har drømt om å reenacting Harry Potters magiske reise, så gjør deg klar til å være veldig, veldig sjalu på Poncho Chihuahua. Jo, han har ikke kjempebra robes eller et sted på Hogwarts (ennå), men han har en veldig Harry Potter-inspirert rom.

Image
Image
Kreditt: Imgur
Kreditt: Imgur

Poncho eier, Betty McCall fra Pitts, Georgia, slått opp lagringsplassen under trappa til et privat rom bare for hunden. Og mens Harry var trangt og la oss innse det, veldig mishandlet i skapet under Dursleys trapper, kunne Poncho ikke være mer behagelig.

Image
Image

McCall gikk ut på rommet og sørget for at Poncho hadde alle fasiliteter. Han har en miniatyr kommode, seng, og selv en fungerende elektrisk teppe (hun hadde en elektriker installere stikkontakt for det).

Men hvorfor spør du? Fordi McCall er en flott kjæledyrsmor som er dedikert til å sørge for at hun hunds følelsesmessige behov blir møtt. "Poncho blir veldig nervøs når det er mange mennesker, så jeg måtte alltid ha en hundekasse, så han ville ha et sted å slappe av når folk var over," fortalte hun ABC News.

Som for resten av rommet fasiliteter: Det er en amerikansk jente dukke seng, en håndlaget lampe, kommode, en lue som henger på gevirer, og en mini oljemaleri.

Naturligvis er det ikke mye en hund har å gjøre med kunst og en kommode, men han bruker sengen! Bare, McCall sier, "han gjør det aldri opp."

Minst Poncho holder resten av rommet pent og ryddig mens han lever Harry Potter-drømmen!

Anbefalt: